Güzellik & Bakım Roll-on ağda kolay ve pratik oluyor mu? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hiç roll-on ağda kullanmadım, nasıl bir şey bilmiyorum, siz kullandınız mı? Pratik ve kolay oluyor mu?Roll-on ağda #Edamedapürüzsüzvücut ☻︎𝒆𝒅𝒂𝒎𝒆𝒅𝒂☻︎ Roll-on ağda kolay ve pratik oluyor mu? Cevapla Ağda Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Evet pratik bence 1 0 Yorumla
nurdisinaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 93% +1 yıl pratik ve kolay olmasa bile diğer ağdalardan daha iyi olduğu kesin 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Bacak ve kolda kullanıyorum. Pratik ve iyi oluyor diğerlerine göre. 1 0 Yorumla
ONEBLOODUFUK Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Vallaha ben veet tüy dökücü krem kullanıyorum çok da menmunum 1 3 Yorumla pmkprnssnkyblnayk +1 yıl jilet gibi o kalınlastirir Yorumla ONEBLOODUFUK +1 yıl Ben bacaklarıma kullanmıyorum ki vücuduma komple kullansam yinede vaz geçmem sürekli bakım yapıyorum belli bi yaşa gelince zaten kıl tuyy ne önemi kalacak yinede teşekkür ederim Yorumla pmkprnssnkyblnayk +1 yıl erkeklerde skntı değil fazla kıl tuy Yorumla
almiila34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Bacaklarda iyi ama diğer bölgelerde pek iyi sayılmaz 1 0 Yorumla
pmkprnssnkyblnayk Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl bacağa kullanıyorum sadece dier taraflarda kullanşlı degil 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Hic denemedm 1 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Pratik lakin fazla kullanışlı değil. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet pratik bence
pratik ve kolay olmasa bile diğer ağdalardan daha iyi olduğu kesin
Bacak ve kolda kullanıyorum. Pratik ve iyi oluyor diğerlerine göre.
Vallaha ben veet tüy dökücü krem kullanıyorum çok da menmunum
jilet gibi o kalınlastirir
Ben bacaklarıma kullanmıyorum ki vücuduma komple kullansam yinede vaz geçmem sürekli bakım yapıyorum belli bi yaşa gelince zaten kıl tuyy ne önemi kalacak yinede teşekkür ederim
erkeklerde skntı değil fazla kıl tuy
Bacak için güzel ama diğer yerler için tavsiye edilmez.
Bacaklarda iyi ama diğer bölgelerde pek iyi sayılmaz
bacağa kullanıyorum sadece dier taraflarda kullanşlı degil
Hic denemedm
Ben permatik kullanıyorum 😂
Hiç kullanmadım 🤷♂️
Pratik lakin fazla kullanışlı değil.
Evet çok kolay
kafayı rolon la bozmuş bu kız
güzel
Hayır olmuyor
Acı yok raki