Güzellik & Bakım Yüz tüylerini yeni almaya başlayacak birine neyle almasını önerirsiniz? serimiyy Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yüz tüylerini yeni almaya başlayacak birine neyle almasını önerirsiniz? Yüz tüylerini yeni almaya başlayacak birine neyle almasını önerirsiniz? Cevapla Öneri Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Lazer olabilir 0 0 Yorumla
bekleyeninim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 46% +1 yıl İp. Ağda leke yapıyor yüzde ve kıl köklerini besliyor. Mümkünse ve ergenlik cağında değilse lazere gitsin. 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 ay Yüz için özel üretilmiş ince uçlu bir tıraş bıçağı veya yumuşak ağda şeridi en iyisi. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Lazere gitsin en rahatı 0 0 Yorumla
siradanbirii23 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Benim kuaförüm ağdayla alıyor 2 ayda bir çıkıyor sonra ip daha iyi bir seçenek dayanabilirsen iple al 0 0 Yorumla
salakbiriişte Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl Güzellik salonuna gitsin evde berbat olur kopmaz kolay kolay 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Lazer olabilir
İp. Ağda leke yapıyor yüzde ve kıl köklerini besliyor. Mümkünse ve ergenlik cağında değilse lazere gitsin.
Yüz için özel üretilmiş ince uçlu bir tıraş bıçağı veya yumuşak ağda şeridi en iyisi.
Lazere gitsin en rahatı
Benim kuaförüm ağdayla alıyor 2 ayda bir çıkıyor sonra ip daha iyi bir seçenek dayanabilirsen iple al
Güzellik salonuna gitsin evde berbat olur kopmaz kolay kolay
Cnmm tras bıcagıyla alma cnmm
Ağda sarkma yapıyo o yüzden ip kesinlikle
Direk ağda yap
Hiç almadım 😃
Ben Kaşları İp İle Alıyorum
iple al
permatik