Güzellik & Bakım En iyi epilatör makinesi hangi marka? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor İstenmeyen tüyleri almak için en iyi epilatör makinesi hangi marka? Bildiğiniz ve kullanıp memnun olduğunuz?#EdamedaBeauty ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶 En iyi epilatör makinesi hangi marka? Cevapla Marka Soruları En İyi Soruları Memnuniyet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Philips diycem ama o markada hiç güzel değil ya 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Philips 1 0 Yorumla
SaklıTutkular Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Ben 4 yıldır Philips kullanıyorum memnunum, hiç bozulmadı ve şarjı hala aynı süre gidiyor. 2 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Braun çok uzun zamandır epilatörünü kullanıyorum en iyisi bence 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 584 cevap paylaştı. Philips veya simbo fena degl 1 0 Yorumla
AdeM07 Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Epilatörle uğraşma sende benim gibi lazer epilasyon yaptır harika oluyor 0 0 Yorumla
kurumeyvecanavarı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl bence braun Almanlar işini iyi biliyor 1 0 Yorumla
BioHazard_ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Braun silk epil serileri :) son model :) 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Philips diycem ama o markada hiç güzel değil ya
Philips
Ben braun kullanıyorum gayet iyi
Ben 4 yıldır Philips kullanıyorum memnunum, hiç bozulmadı ve şarjı hala aynı süre gidiyor.
Braun çok uzun zamandır epilatörünü kullanıyorum en iyisi bence
Philips veya simbo fena degl
Epilatörle uğraşma sende benim gibi lazer epilasyon yaptır harika oluyor
Philips BRI921-00 Lumea Advanced Ipl
Philips ve Braun..
Koli bandı yapıstır cek mısalı
bence braun Almanlar işini iyi biliyor
Braun silk epil serileri :) son model :)
makine olarak fikrim yok en güzeli gitmek
Braun
Braun
Philips çok iyi
acıtır bunlar .
Bence braun
Braun ürünleri güzel
Philips Lumea lazer epilasyon aleti al,
Barun
Philps
braun silk epilator
Philips öneririm:)