Genital bölgemin üst kısmına bugün iğneli epilasyon yaptırdım.
Yüzüme, karnıma ve koltukaltıma da yaptırıyorum ama dayanılamayacak bir ölçüde değil acısı.
Genitalin alt kısmı anormal acıyor, lokal anestezi ile uyuştursam ve iğneli epilasyonu yaptırsam sorun Yaşar mıyım?
Genitalin alt kısmını lokal anestezi ile uyuştrup iğneli epilasyon yaptıran oldu mu?
Yüzüme, karnıma ve koltukaltıma da yaptırıyorum ama dayanılamayacak bir ölçüde değil acısı.
Genitalin alt kısmı anormal acıyor, lokal anestezi ile uyuştursam ve iğneli epilasyonu yaptırsam sorun Yaşar mıyım?
Genitalin alt kısmını lokal anestezi ile uyuştrup iğneli epilasyon yaptıran oldu mu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Pardon nerede yaptırıyorsunuz iğneli epilasyonu öğrenebilir miyim
İl olarak mı sordunuz? Yapan kişinin mesleğini vs mi?
İkisini de söylerseniz çok sevinirim
Marmara bölgesinde iseniz söyleyeyim, değilseniz söylemeyeyim
Değilim teşkkğrler
Zaten lokal anestezi var ama dikkatli olmak lazım çünkü bazen anestezi uzun sürup afedersin de kücük abdestini yapabiliyormussun
Yok daha neler canım, lokal anestezi uygulanan yer dudaklar, idrar yapılan yer üretra hiç alakası dahi olmayan bir yer.
Ama teşekkür ederim
Vallahi bende anlamadım ama belki deri altını uyusturuyo ya ondandır bende öyle yapmak istiyorum ama internette okudum
Ben sağlık personeliyim, çok kez yaptım öyle bi şey olması imkan dışı. Ben sadece yapan insanların yorumunu almak maksadıyla sordum.
Bende yapanları okuduğum icin yazmak istedim bende sağlık personeliyim abimde anestezi uzmani hic merak etmeyin
Yani bi cesaret edemedim ya.. bilmiyorum ama sanırım yaptıracağım yani dayanılacak gibi değil çünkü. Teşekkür ederim
Valla öyle ama sorun olacağını sanmıyorum zaten igneli lazeri yapan kisinin sen demeden yapması lazım ama neyse
Var ben
Çok gereksiz bi canlısınız