Güzellik & Bakım 2000 yıllarının başlarında hangi grubu Dinlerdiniz en çok? Dumanseven Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben Şebnem Ferah Duman Manga Yüksek sadakatGripin Ve hala da dinliyorum bu şarkılarla ergenlik geçirdiğim için çok şanslıyım bence Güncellemeler+1 yıl Sorduğuma pişman ettiniz 2005 sonrası diyim o zaman 2000 yıllarının başlarında hangi grubu Dinlerdiniz en çok? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Yabancı dinliyorum sürekli 0 0 Yorumla
XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Manga çok iyiydi ya sabah okula gitmek için hazırlanırken kraltv’de çalsa da izlesek diye beklerdik. Bir kadın çizeceksin falan, şimdi baktımda 2004’te çıkmış🥺🥺 1 0 Yorumla
JacquisLove Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Görende 45 yaşındasın sanacak 0 10 Yorumla Dumanseven +1 yıl 30 a dayandık Yorumla JacquisLove +1 yıl 2000 li yılın başında 8*9 yasında oluyorsun :D altına işediğin zamanlar :D Yorumla Dumanseven +1 yıl 9 yaş ergenliğe yavaş yavaş adım atma yaşları 😂 Yorumla JacquisLove +1 yıl Yani yapmıyor muydun altına :D sümüklerini annenin eteğine sildiğin zamanlar :D Yorumla Dumanseven +1 yıl Ahahahah yok yapmıyordum Yorumla JacquisLove +1 yıl Nesin filozof atakan falan mı platonun devlet kitabını mı okudun sahbshahsa :D Yorumla Dumanseven +1 yıl He he aynen Yorumla JacquisLove +1 yıl Tepkiye bak Yorumla Dumanseven +1 yıl Ergen ergen espiri yapana he he der geçerim Yorumla JacquisLove +1 yıl Espri değildi yalnız o :D Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl kaçlısın 0 7 Yorumla Dumanseven +1 yıl 93 Yorumla nullmosaic +1 yıl o zamanlar baya ufak olmalıydın Yorumla Dumanseven +1 yıl Tam 2000 değil tabiki 2006 2007 yılları falan 14 15 yaşlarındaydım yaşmı hesaplayalım şimdi Yorumla nullmosaic +1 yıl yinede daha ergen bile sayılmazdınki Yorumla nullmosaic +1 yıl pişman ettiniz demenmideme indiiyorumumu sileblrsn Yorumla Dumanseven +1 yıl 😂😂 15 yaş ergenlik sayılmazmı? Yorumla nullmosaic +1 yıl işte o aralar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yabancı dinliyorum sürekli
Manga çok iyiydi ya sabah okula gitmek için hazırlanırken kraltv’de çalsa da izlesek diye beklerdik. Bir kadın çizeceksin falan, şimdi baktımda 2004’te çıkmış🥺🥺
Manga duman ve Rammstein
Görende 45 yaşındasın sanacak
30 a dayandık
2000 li yılın başında 8*9 yasında oluyorsun :D altına işediğin zamanlar :D
9 yaş ergenliğe yavaş yavaş adım atma yaşları 😂
Yani yapmıyor muydun altına :D sümüklerini annenin eteğine sildiğin zamanlar :D
Ahahahah yok yapmıyordum
Nesin filozof atakan falan mı platonun devlet kitabını mı okudun sahbshahsa :D
He he aynen
Tepkiye bak
Ergen ergen espiri yapana he he der geçerim
Espri değildi yalnız o :D
Gittiğin yağmurla gel... AYNA
Mor ve ötesi , manga süper.
kaçlısın
93
o zamanlar baya ufak olmalıydın
Tam 2000 değil tabiki 2006 2007 yılları falan 14 15 yaşlarındaydım yaşmı hesaplayalım şimdi
yinede daha ergen bile sayılmazdınki
pişman ettiniz demen
mideme indii
yorumumu sileblrsn
😂😂 15 yaş ergenlik sayılmazmı?
işte o aralar
Yoktum ki
Saydıklarını