Güzellik & Bakım Teknoloji gelişti ama kıllara çözüm bulunmadı neden? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 100 yıl sonra doğsaydım belki çözümü olurdu 🙄🙄 Güncellemeler+1 yıl lazer çözüm değil iki dakika araştırın ya Teknoloji gelişti ama kıllara çözüm bulunmadı neden? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nasıl bulunamadı. Kalıcı lazer operasyonla hepsi gidiyor. Ama kılların faydalarını biliyor musun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl lazer kalıcı değil git internete bak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kalıcı. Yorumla
paslanmazdemir Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Vücudunu dondur 100 yıl sonra uyan 0 6 Yorumla Soran +1 yıl sonra kim beni uyandırıcak ksjd Yorumla paslanmazdemir +1 yıl Küresel ısınma Yorumla Soran +1 yıl türkiye de var mı? Yorumla paslanmazdemir +1 yıl Kanka sen gir buzdolabına makine bozulana kadar çıkma bdhshsgshs Yorumla Soran +1 yıl rusya da varmış yaptırcam ksjdjsksl Yorumla paslanmazdemir +1 yıl Buzdolabıda güzel fikirdi Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Neyse ki fazla kıllı diilim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl kösesin sanırım Yorumla s Taciiiii +1 yıl Sayılır Yorumla
Nisabnl Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Gel ben ağda yapıyım cart cart 0 4 Yorumla Soran +1 yıl bedava yaparsan gelirm hs Yorumla Nisabnl +1 yıl Annem kuefor aşkım Yorumla Soran +1 yıl ağda çök kötü ya cildimi mahvediyor Yorumla Nisabnl +1 yıl Valla kız olmanın zorlukları lazer yapalım Yorumla
DELİKANLI___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Lazer var hem azaltıyor ciddi anlamda 0 0 Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Lazer , tüy dökücü kremler , ağda , jilet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kıldan neden bu kadar korkuyorsun ki 0 9 Yorumla Soran +1 yıl çünkü korkunç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır gerekli yerler dışındakileri alma doğal daha güzel Yorumla Soran +1 yıl gereksiz yerler meresi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadınlarda bacak mesela ve kollar. Kaş arası bide koltukaltı. Onun dışında neresi var ki zaten Yorumla Soran +1 yıl bıyık, yüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende aşırı kıllanma mı var. Belli oluyor mu ki oralar Yorumla Soran +1 yıl kıllar ince olsa bile belli olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım. E tamam yüzünü de al o zaman. Her kız alıyor yapacak bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl yapcak bir şey yoksa, yapacak bir şey vardır Yorumla
deren2121 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 82% +1 yıl Lazer var 0 6 Yorumla Soran +1 yıl o geçiçi reis Yorumla deren2121 +1 yıl 1.5 yılda bir yenilemelisin. Hormonlardan dolayı kıl bitmez ama düzenli lazer var onu dedim Yorumla engnnnnlyda +1 yıl adet düzensizliği, pcos falan varsa çok olur ama normalde çok kıl olmaz, özellikle göğüs arasında çıkıyosa doktora gitmek lazım Yorumla deren2121 +1 yıl Umarım yorumun arkadaşa yardımcı olmuştur nasıl bir kıl varsa artık bilemedim Yorumla engnnnnlyda +1 yıl hafif ayva tüyler varsa sıkıntı yok da kalınsa, işin zor canım Yorumla Soran +1 yıl @engnnnnlyda hasta değilim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl bulunamadı. Kalıcı lazer operasyonla hepsi gidiyor. Ama kılların faydalarını biliyor musun?
lazer kalıcı değil git internete bak
Kalıcı.
Vücudunu dondur 100 yıl sonra uyan
sonra kim beni uyandırıcak ksjd
Küresel ısınma
türkiye de var mı?
Kanka sen gir buzdolabına makine bozulana kadar çıkma bdhshsgshs
rusya da varmış yaptırcam ksjdjsksl
Buzdolabıda güzel fikirdi
Neyse ki fazla kıllı diilim
kösesin sanırım
Sayılır
Gel ben ağda yapıyım cart cart
bedava yaparsan gelirm hs
Annem kuefor aşkım
ağda çök kötü ya cildimi mahvediyor
Valla kız olmanın zorlukları lazer yapalım
Lazer var hem azaltıyor ciddi anlamda
Lazer var ama sen bilirsin.
Lazer , tüy dökücü kremler , ağda , jilet
Kıldan neden bu kadar korkuyorsun ki
çünkü korkunç
Hayır gerekli yerler dışındakileri alma doğal daha güzel
gereksiz yerler meresi?
Kadınlarda bacak mesela ve kollar. Kaş arası bide koltukaltı. Onun dışında neresi var ki zaten
bıyık, yüz
Sende aşırı kıllanma mı var. Belli oluyor mu ki oralar
kıllar ince olsa bile belli olur
Anladım. E tamam yüzünü de al o zaman. Her kız alıyor yapacak bir şey yok
yapcak bir şey yoksa, yapacak bir şey vardır
Lazer var
o geçiçi reis
1.5 yılda bir yenilemelisin. Hormonlardan dolayı kıl bitmez ama düzenli lazer var onu dedim
adet düzensizliği, pcos falan varsa çok olur ama normalde çok kıl olmaz, özellikle göğüs arasında çıkıyosa doktora gitmek lazım
Umarım yorumun arkadaşa yardımcı olmuştur nasıl bir kıl varsa artık bilemedim
hafif ayva tüyler varsa sıkıntı yok da kalınsa, işin zor canım
@engnnnnlyda hasta değilim
Lazerde bır süre sonra aynı
Harbi ya neden
Of evet ya 😔