Koltuk altı kararması aslında o bölge havasız kaldığı için ve terlediği için oluyor. Kararmada ağdanın payı aslında çokta yok. Jiletle de alsan kararabilir. Eldiven ile almayı dene ama ynede kararma başladıysa bu zaten devam edecektir. Beyazlatıcı krem kullanabilirsin.
Her gün duş alıyorum neredeyse. Saçımı yıkamasam da alıyorum. Gerekli bakımı yapıyorum. Tüylü gezmiyorum az bir şey çıksa bile hemen agdayla alıyorum. Daha ne yapayım ben? 🥺
Her gün duş alıyor olman o bölgenin hava aldığı anlamına gelmez. Duştan hemen sonrasında bikini ve koltuk altı bölgeni kurulaman gerekir. Nemli kalmamalı bu bile kararmaya bir etken olabiliyor. @heyybenesra bir krem biliyorum ve kendimde kullanıyorum tamamen bitkisel içerikli bir ürün. Ürünün etkisi görmek için 6 ay kadar düzenli kullanmak gerekiyor. Bitkisel olduğundan dolayı öyle aniden etki göremezsin ama işe yarıyor kesinlikle. Bikini bölgesi, koltuk altı , diz, dirsek ve hatta yüzde ki dudak çevresi kararmalarına da kullanılabiliyor. Ürünün adını buradan söylemek istemiyorum çünkü farklı bir satıcıdan alırsanız paranız boşa gitmiş olacaktır. Kendi satıcısından alınmasında fayda var. Link eklerdim ancak burada linklerde görünmüyor maalesef yasak.
Siyah değil normal. Bu sene gidecektim lazere okuduğum şehirde ama okullar kapanır mı açılır mı diye emin olamadım pandemi yüzünden o yüzden seneye düşünüyorum mecbur
yıllardır ağda kullanırım kararma sorunum hiç olmadı. peeling yapmak düzenli olarak en doğrusu. ağdadan daha pürüssüz yapan da yok lazer kullanılmıyorsa