Güzellik & Bakım Vücudunun pürüzsüzlüğü mü yaza daha hazır, vücudunun fitliği mi? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 311 Yapay Zekaya Sor Hangisi yaza daha hazır? Vücudunun pürüzsüzlüğü mü, yoksa vücudunun fitliği mi?💜🌸#EdamedaBody꧁ℰ𝒹𝒶𝓂ℯ𝒹𝒶꧂ Vücudunun pürüzsüzlüğü mü yaza daha hazır, vücudunun fitliği mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı. Oldukça pürüzsüz bu iyi bir şey 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. İkisi de hem fitlik hem pürüzsüzlük 1 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Pürüzsüz ve fit olmak için yazı beklemem ki. Sürekli öyleyim. 5 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bi kendime bakıyorum da taş gibiyim😂 açıkçası fit olmam için yaz olmasına gerek yok hep aynı kilodayım yaz kış😄 2 0 Yorumla
kafeinsever Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 68% +1 yıl Pürüzsüzlüğü daha hazır, balık etliyim ben sisko balıklardan 3 2 Yorumla Gökten0006 +1 yıl Kaçkilosun Yorumla thefeedercan +1 yıl kimsenin fit kizlara yazmayip sana yazması 😅 Yorumla
bafiabi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 91% +1 yıl Denize girmek herkesin hakkıDenizde midye karides balık yengeç balina her tür canlı varGüneş herkese doğuyorFit olsun olmasın 1 0 Yorumla
u kakilakuku Takip Et Master Yaş: 102 , eic 44% +1 yıl Zımpara degılım ı puruz alayım fıt olsun gozume hoşe gorunsun yeter sıralansın bakalım hatun kısıler ben geldım:D 1 0 Yorumla
gamzedesaklı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Fit olmak daha avantajlı bence tüyler alınır ama kilo hemen verilmiyor 2 0 Yorumla
Yasamsızım Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Onları bilmem de Kuzey Irak hazır bana ancak orada da o kriterler işe yaramaz 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Yunan heykeli gibiyim fakat ustanın eli çok lezzetliymis göbekte yapmış bana 😂 1 0 Yorumla
FiqHSHoT Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Fit olarak hazır ama pürüzsüz olarak ne yazık ki hayır kllarım var 😄 1 0 Yorumla
MYnameİSwhat Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl İkisi de yaza hazır, sınavdan sonra tatilde olucam inş. 0 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl İkiside hazır yaz geliyor diye hayatımda hiç diyete girmedim çünkü genetik zayıfım 🤣🤣 0 0 Yorumla
pmpciskr Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Fit olmak bazen elde olmayan bilseydir hatun Ama kadın dediğin tertemiz olmalı Pürüzsüz besberrak 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Oyle bir hazırlığım yok. Yaz kış aynıyım 1 0 Yorumla
bilmeyen_bir_adam Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Yazan kadınlara baktım bir tanesi hazır 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Şu resimdeki gibi olsak, yani fitlik açısından 😂 1 0 Yorumla
Honeeyyy Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl İkisi de yaza hazır ama keşke 2 kilo felan daha verebilsemm 0 0 Yorumla
alicelosangeles Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl hem pürüzsüzlüğüyle hem de fitliğiyle yaza hazırım 0 0 Yorumla
cazgırmerve Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Fitligi 1 4 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Digeri nasıl peki ona tam hazır değil misin 😊 Yorumla cazgırmerve +1 yıl @Mrtcn021 futbolcu gibiyim çok istersen 🤣 Yorumla Mrtcn021 +1 yıl Vaktin var mı takip edebilir misin birkaç birsey sorabilir miyim sana Yorumla cazgırmerve +1 yıl @Mrtcn021 hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Oldukça pürüzsüz bu iyi bir şey
İkisi de hem fitlik hem pürüzsüzlük
Pürüzsüz ve fit olmak için yazı beklemem ki. Sürekli öyleyim.
Bi kendime bakıyorum da taş gibiyim😂 açıkçası fit olmam için yaz olmasına gerek yok hep aynı kilodayım yaz kış😄
Pürüzsüzlüğü daha hazır, balık etliyim ben sisko balıklardan
Kaçkilosun
kimsenin fit kizlara yazmayip sana yazması 😅
Denize girmek herkesin hakkı
Denizde midye karides balık yengeç balina her tür canlı var
Güneş herkese doğuyor
Fit olsun olmasın
Zımpara degılım ı puruz alayım fıt olsun gozume hoşe gorunsun yeter
sıralansın bakalım hatun kısıler ben geldım:D
Fit olmak daha avantajlı bence tüyler alınır ama kilo hemen verilmiyor
Onları bilmem de Kuzey Irak hazır bana ancak orada da o kriterler işe yaramaz
Yunan heykeli gibiyim fakat ustanın eli çok lezzetliymis göbekte yapmış bana 😂
Fit olarak hazır ama pürüzsüz olarak ne yazık ki hayır kllarım var 😄
Fitim ve puruzsuzum 3 ay denizdeyim yazın hazırlandım
İkisi de yaza hazır, sınavdan sonra tatilde olucam inş.
İkiside hazır yaz geliyor diye hayatımda hiç diyete girmedim çünkü genetik zayıfım 🤣🤣
Fit olmak bazen elde olmayan bilseydir hatun
Ama kadın dediğin tertemiz olmalı
Pürüzsüz besberrak
Oyle bir hazırlığım yok. Yaz kış aynıyım
Her ikisi de hazır ya
Yazan kadınlara baktım bir tanesi hazır
İkisinde de hazırım. Cillop gibiyim 🤭
Şu resimdeki gibi olsak, yani fitlik açısından 😂
İkisi de diyelim, ikisi de olsun🙈
İkisi de yaza hazır ama keşke 2 kilo felan daha verebilsemm
İkiside degil Biram ve göbegim hazır😂
İki yönden de hazır çok şükür..