Genital bölgesini kuoförde aldıramıyorum hem utangacım hemde pahalı sürekli kuaföre gidemem evde alan var mı? Nasıl alıyorsunuz alma şeklinizi yazarsanız çok sevinirim 🌹
Öncelikle imkanın varsa lazere gidebilirsin. Yoksa evde agda ile alabilirsin. Jiletle alıyorsan da kil köklerin kalinlasabiliyor ve kararma yapabiliyor. Bunların dışında da kuaföre gidersin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bugun Philip's lumea prestige aldim bakalim iyi bir ürünse alın. Yani artık kalıcı bir çözüm istedim.
Bir arkadaş daha yazmış ama eldiven gerçekten iyi, hem kontrol sende oluyor hızını vs ayarlayabiliyorsun. Ayrıca zamanla tüyler incelip azalıyor. Ağda daha çok can yakıyor ve çok genleştiği için sarkma yapabilir. Özel bölge için eldiven iş görüyor.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Jilete alıştırdığım için eldiven çok zor olur gibi
Ya slk olan sensin aslında gelmiş buraya yazmışsın orada mı aldırsam burada mı aldırsam diye biz acıyor mı diyince öyle böyle bi gidin ergenler ya git evinde al kimse senin şeyini görmek zorunda değil ya da paran cebinde kalır en azından anlatabildim mi gerizklı
Grzxekli yazdığım şeyi iyi oku evde nasıl alabilirim diyorum orada mı aldırsam burada mı aldırsam yazmıyorum sadece evde nasıl alınır diyorum mllll iyi oku sonra gel ahkam kes awwww
MK bu zamana kadar nasıl aldırdın hiç mi görmedin gelmiş burada ahkam kesiyor bide git izle internetten bak al yap boş yapma bizde ona göre cevap yazıyoruz ergen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kuaförde aldırma zaten, kadınların kadınlara diz kapağıyla göbek hizası haram
Aynen bende öyle düşünüyorum
Öncelikle imkanın varsa lazere gidebilirsin. Yoksa evde agda ile alabilirsin. Jiletle alıyorsan da kil köklerin kalinlasabiliyor ve kararma yapabiliyor. Bunların dışında da kuaföre gidersin
Bugun Philip's lumea prestige aldim bakalim iyi bir ürünse alın. Yani artık kalıcı bir çözüm istedim.
Bende düşünüyorum
İyi mi acaba
@baby35x valla denedim güzel bir alet ama cok pahalı. Mecburen aldım yani kil tüyle ugrasamam bu saatten sonra
Acıtıyor mu
@baby35x yok yüzüme denedim zaten kendisi ayarlıyor hangi ayarda yapacağını o yuzden pek canım yanmadı sonuçlara bakicaz işte
Çok pahalı ya bu ne
@baby35x ewet bende taksitli aldim zaten😉
Yine de çok
Agda ya devam 😂
@baby35x 😂
Gülme ya 😂😂
@baby35x yapacak bisey yok napalim
Ağda devam
Bende evde lazer epilasyon cihazı var remingtonun her bölgeme kullanıyorum ama o bölgede kullanamıyorum aşırı derecede acıyor
Ya evet maalesef orası hep acıyor
Ağda ile almıyorum orami çünkü çok acıyor hamam otu tozu kullanıyorum üç ayda bir o kadar arada da makasla kısaltıyotum
Biliyorum o tozu ama aşırı kokuyor ve o bölgeye ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum
Araştır çoğu kişi onla yapıyor
Benim kız arkadaşım dört kuzeni toplaşır birbirlerine yaparlardı biterdi hemen sende öyle bi durum yok mu
Yok maalesef erkek kuzenlerim var
Yani kuzen şart değil annen teyzen kankilerin vs birileriyle beraber yapma durumun olunca başkası yapınca kolayca halledersiniz
Teşekkür ederim yorumuz için
Rica ederim
olum bu kadın işleri harbi masraflı ya pedler falan da pahalı yazık günah cidden
Allahım sonunda halimizden Anlayan karşı cins
Ne desem bilemedim hanımefendi, başımızdakiler gitmeden düzelmesi zor gibi
Bir arkadaş daha yazmış ama eldiven gerçekten iyi, hem kontrol sende oluyor hızını vs ayarlayabiliyorsun. Ayrıca zamanla tüyler incelip azalıyor. Ağda daha çok can yakıyor ve çok genleştiği için sarkma yapabilir. Özel bölge için eldiven iş görüyor.
Jilete alıştırdığım için eldiven çok zor olur gibi
Hemşire eldiveni ile alabilirsin fazla acıtmaz ben ağdayla alıp alamadığım yerleri eldivenle alıyorum
Nasıl yani bağa yoluyormusun🥵
@Libidinous bir erkek olarak fazla meraklı değil misin ayrıca ağdayla alınca yolunmuyor da eldivenle alınca mı kafann karıştı
Ağda yine bir yol. Ama eldivenle tavuk yolar gibi yolunurmu güzelim şey🤭
İstersen tüy dökücü de kullanabilirsin ama tavsiye etmem pek işe yaramıyor verdiğin paraya yazık olur jileti hiç tavsiye etmem o da tüyleri çoğaltıyor
@Libidinous 😅😅 abartma be o kadar da değil ayrıca siz kadınların işine çok karışmayın bence
E öğrenelimde yarın belki bizde yolarız birinnkni🤭
Öğrenelimde belki biz de yolarız birinnkni 🤭
Ablam aliyor benimkini ama ölüm ya
Özel bölgeni mi?
Evet
Tak sakızı yapıştır çek
ağdayda.. yapıştır çek yapıştır çek..
O kadar kolay değil 😝
ben öyle alıyorum amaa imkanım olsa lazere giderdim ,, çünkü ilerde sarkma yapabilir ağda..
Lazer
Acımıyor mu ya orası
Bilginiz yoksa boş yorum yapmayın
Bilgilendirin sizde
Git öğren ben niye bilgilendireyim slk mıdır nedir ya
Ya slk olan sensin aslında gelmiş buraya yazmışsın orada mı aldırsam burada mı aldırsam diye biz acıyor mı diyince öyle böyle bi gidin ergenler ya git evinde al kimse senin şeyini görmek zorunda değil ya da paran cebinde kalır en azından anlatabildim mi gerizklı
Grzxekli yazdığım şeyi iyi oku evde nasıl alabilirim diyorum orada mı aldırsam burada mı aldırsam yazmıyorum sadece evde nasıl alınır diyorum mllll iyi oku sonra gel ahkam kes awwww
MK bu zamana kadar nasıl aldırdın hiç mi görmedin gelmiş burada ahkam kesiyor bide git izle internetten bak al yap boş yapma bizde ona göre cevap yazıyoruz ergen
Ergenin kim olduğu belli
Sende haklısın belli oluyor sen aynada baktın mı hiç
Orana burana burada soruyorsun nasıl alınır diye He? Git işine bak
S”””gitttt o’
Hadi işine bak boş yapma