Vücut tüylerini almayan kadınları çekici bulan bir erkek ciddi midir?

net yalan veya herif parafiliktir (cinsel sapkınlıklara sahip kişiler aslında hastalıktırlar ve tedavi olunması gerekmektedir ama pek çok günümüz çakma 2 kuruşluk psikolog bile fetiş zanneder halbüki alakası yoktur ve bunlar gibi basit olanları değilde ileri düzey olan parafilizm sorunları tedavi edilmezse kişinin hayatına ciddi etki eebilecek şeylere sürükleyebilir) ama yok anam çekici olacak bir tarafı yok hiç bir şekilde.
Bu kadın mıymış 😅😅 Salih amcama benziyor daha fazla 😅😅
Haha😁😁
Bu görüntüdeki tabiki çok iğrenç. Sadece şey mazur görülebilir, eşit boyda özenle kısaltılıp yalnızca belli bir lokalize bölgede kasti bırakılmış şeyler. Örneğin yumurtalıkların hemen altı gibi bir yerde 3-4 parmak kadar az bir alan
Tabiki yalan söylüyordur ben erkekte bile sevmıyorum kadını nasıl çekici gösterecek
Cevap
35Cevap
Tabii ki de yalan söylüyor dur Allah aşkına kıl çekici görünür mü ya ben de bir tane biri olunca ben kendimi kötü hissediyorum
Bana seksi geliyor. kadinin koltuk altindaki killar belindeki killar bikini bolgesindeki uzunca killar
Sana kusması da seksi geliyor seksi gelmeyen bir şey var mı acabaaa 🤪🤪
Sadece oral yaparken kusmasi
Ondan sonra ter kokusuda hosuma gidiyor
Sonra guclu dolgun saclar degilde
Gucsuz ince telli saclar hosuma gidiyor
Ağır testis veçiyosuz gibi geliyor
Yalan söylüyor ya da zevki yok
Ölmek istiyorumm.. :D gözlerimi neyle yıkayacağım ya Rab 😭
Ya ölme ya😁
Bunu gördükten sonra onu diyenin Allah belasını versin 😂😂😂😂
Haha😁
Tabi
😀Bunu diyen bir erkeğin sakalı bıyığı çıkmıyor, vücut tüyleri ise çok seyrek olması lazım.
Yani "Köse Erkek" olması lazım
Bazen vajina tüyü güzel olabiliyor kanka görmeden yorum yapamam
Doğru
Tabi güzel temizlenirse sağı solu vs
Kesinlikle değildir ya da çok Abazadır artık ne olsa affetmez modunda olduğundan sıkılıyordur
Abaza olabilir evet
Almak zorunda değiliz ama çok iç açıcı ve hoş durmuyor. Sadece kadınlar için değil herkes için geçerli bu.
Ben kadınlarda da erkeklerde de hiç sevmiyorum. Erkekler de bacaklarını ve kollarını almalı bence
Buda yeni hikayeler arasında sanırım. Yalan söylüyordur tabi.
biseksüel büyük ihtimalle
tüylü sorular da bitmeyecek galiba
Evet😁😁
güzel güzel, cins şeyler de gerekiyor insanlar eğleniyor işte ne güzel ormansı kadınlar :D
Ormansı kadnlar haha😁
Ya şu kıl tüy işlerini sormaktan vazgeçseniz artık diyorum!
Troll olabilir ama fetiş te olabilir hiç belli olmaz
Anam gına geldi bu gıllı karılardan yaa. yalan söylüyor ben öyle diyen erkeğe hiç denk gelmedim 😂🤓
Tabii ki yalan söylüyordur awk. Bunu çekici bulan bir erkek varsa maymuna da bakar bence.
İğrenç gösteriyordur ne seksisi karşı tarafı kırmamak için söylemiştir 😅
yani şu görseldeki kadın nasıl olur da seksi olabilir bunu hangi erkek söyleyebilir
Leş , iğrenç. Kadın dediğin kaymak gibi olacak bal dök yala.
Ya yalan söylüyordur ya da çok ağır abazadır yokluktadır. Kendi hemcinsine bile yürüyebilir o derece. Yani bu fotoya göre yorum yaparak dedim
Tamam doğal seviyoruzda bu kadar doğallık taş devrinde falan kaldı
%100000000000000000000 YALAN
Bu cok igrenc bir şey hele resimdeki midem bulandı.
Yalan söylemiyor sadece nefes alsın düşüncesinde olduğu için pek de önemli değil onlar için
Oda onun fantezisidir. Her çeşit insan var. Sen tüyü geç , nefes alsın yeter diyenler var sjsbsn
Tabiki yalan söylüyor bence erkektü bile çok kötü furuyor kafında berbat gözüküyor kim dümiş seksi diye
Bazen vajinada oluyor sekilli halde onlar biraz seksi gösteriyor ve dikkat da çekiyor 😊
Yalan atıyordur, ağır yokluktadır, nefes alsın yeter mantığında takılan bir amiptir
İnsanların midesini niye bulandırıyorsun Ramazan Ramazan
@97Kerim97 senin en bi sevdigin tarz kerosss
Avcilikta çığır açmıştır 😄
Vajina kili haric sexsi degil bence
Ne yani kıllı bir vajina sexymi gözüküyor?
İlk kez duyuyorum
@İnanbilmiyorumyani ben vajinada kil severim herzaman olmasada ara ara
Killari yara yara icieri girmek hosuma gidiyor
Ama yalarken temiz olmalı
İlginç bir fantazin var doğrusu
Evet oralda temiz olması lazım bence hem kızda hem erkekte
@İnanbilmiyorumyani benim icin temizlik duş alsin dislerini fircalasin yeter kila takilmam ama yalayacaksam kilsiz olacak tabi
Yalamak başka boyut ya, kılsız lazım haklısın o konuda
@İnanbilmiyorumyani evet dmdmdmdmkapali
Tiksindirici, erkeklerde de belli başlı yerler hariç igrenc
Kesinlikle yalan yaşa sorunlu biridir.
buda yani maymunla yarışır kıvamda
Bunu hangi erkek diyorsa ağır şeydir şey.
Evet yalan söylüyordur
Böyle kadın ömrüm billah görmedim
Ciddi derecede abazadır 😂
Erkek değildir belki de
İğrenç kılın neresiiii çekici pardon?
Tabikide yalannnn
vajina da seveen var
Yalan söylüyo
Yalan
Nerede olduğuna bağlı olabilir.
Yalan söylüyordur. Rahatsız edici bir durum.
İnandırıcı değil
Ağır abaZa
Hayatı yalandır
Tâbi ki de yalan
iğğreaannççç
Kıl değil tüy çekici gelebilir o da ince köklü ve sarı olduğu sürece erkekleri tahrik edebilir. Koltukaltı, bacak, kol gibi yumuşak gözükmesi gereken bölgelerdeki kıl erkekleri tiksindirir dişil enerjimizi düşürür çünkü. Onun haricinde bazı erkekler anlamadığım şekilde vajinadaki kılı tahrik edici buluyor
Midem kalktı
Yalan söylüyordur
Yalan söylüyordur
Evet net yalan ya
Ben böyle bisi görmedim bunee
Ne güzel yalan söyler erkekler kdkkd
Evet
Iyyy cok itici
Sadece gerekn yerde olcak fazlası kotu
İtici ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?