Hayır öyle bir şey yok bunun cinsiyeti de yok kişinin kendini temizlemesi tamamen kendine olan saygısı özgüveni de hijyen isteklerini sorun da bulunur yani eğer kendisi temiz olmak istiyorsa yapar mutlaka bir kadın diğer erkeklerden çok daha temiz olacak diye bir kayde yok böyle bir şey olamaz yani böyle bir kural yok
önceki sorunu da bu soru gibi anlamak istemişim, bir an tüylü soruları karıştırdım. doğru soru bu olmalı, evet.
Nicelik bakımından kadınlarınki fazla olabilir, ama nitelik bakımından fazla olmamalı. Erkekleri okşayan kadınlar kalmış mıydı bilmiyorum, ama yani tutacak bir yanı olması açısından en azından kısa olmalı ya. @beyler makineyle alın en azından uzarsa ayda bir uzar yormaz sizi.
@sudesiyahseven şimdi insanlarda kadında erkeklik hormonu erkekte de kadınlık hormonundan bir parça vardır önemli olan bu orantıdır evet kadında tüylenme oluyor çünkü kadında testosteron hormonu vardır küçük tüylenmeler sorun değildir ama bir kadında gögüs kılı çıkıyorsa tüy olarak değil kıl olarak çıkıyorsa bu hormonal dengenin bozulmasından dolayıdır
Tüğlerini almayan bir erkeğin Tüğlerini almayan bir kadına laf etme hakkı yok. İki cinste de iğrenç ve bakım/hijyen için yapılması gereken şeyler. Hijyenin cinsiyete alakası yoktur
Evet kılsız erkek çok gördüm. Ve kıllı erkek iğrenç gerçekten. Erkekte hiç de normal değil. Kendini ii kandırmayın. Kıllı erkek pis erkek demektir. Almalısınız