Lazer yaptıram var mı atanızdan gerçekten kılları bitiriyormu? Eğer yaptırdıysanız hangi lazer yöntemini yaptırdınız? Diode lazer için randevu aldım bakalıım denicem sizin görüşlerinizi merak ediyorum?
Lazer epilasyon mucizesi gerçek mi?

Ağda yapıldığı gün boyunca kızaran bacaklarımdan, koltuk altı ya da bikini bölgesindeki batıklardan söz etmeme gerek var mı? Ne zor günlerdi! Ağdayla almak için tüylerin uzamasını bekliyordum ya da acil bir işim varsa jiletle alıyordum sonra tekrar başa dönüyordum. Gün ışığına geçip batıklarımı temizlemeye çalışıyordum. Çok şükür o günler geride kaldı. Yani işe yarıyor.
Güzellik uzmanıyım ve şöyle yüz bölgeni kesinlikle yaptırma isterse en iyi cihaz olsun yüz bölgesi bitmez vücut bölgene gelirsek %90-%95 bitiş verir ama eğer ki 18-19-20-21 yaş aralığındaysan 6 seans sana yetmeyebilir (8-10) seansta kurtulabilirsin ama (alma diod lazer olmalı ) ne kadara anlaştın? Genitalin alt kısmı sulu bi bölge olduğu İçin ordan kurtulman biraz zaman alır gerçek diod olduğuna emin ol paranı ve zamanını başka yerlere Çarçur etme 🌸
Koltuk altı özel bölge tam bacak sınırsız seans 1000 tl verdim ilk seansa gittim bütün vucut 10 dk sürdü bana kısa gibi geldi pek ayrıntılı yapmadı sanki sizce tüm vücut 10dk normal mi
4 bölge 10 dakika değil 20-25 dakika sürmeli ama cihazın ismini biliyomusun
Görüş
3Görüş
Lazer tamamen bitirmiyor ama cok az şekilde çıkmaya başlıyor
Bitiyor tabi, kimininki hemen kimininki seans seans azalıyor
Ben bu Çarşamba yaptırcam ama jilet nasıl kullanılır bir fikrim yok pakcakfkg
çok sanmıyorum
En İyi Görüş