Tüy sarartıcı kremin cilde bir zararı olur mu, kullanan var mı?
#𝕰𝖉𝖆𝕸𝖊𝖉𝖆 💛

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yani herhangi bir araştırma yapmadım okumadım bilmiyorum ama şöyle bir şey diyebilirim sonuçta kılların o nasıl anlatabilirim Türkçe kelimeyi bulamadım şu anda pigmentleri ile oynuyor artık sarı çıkması için yok olması için yardımcı olan bir kremden bahsediyoruz demekki bu güçlü bir şey tabii ki de yani cilde de zarar veriyordur diye tahmin ediyorum
Papatya'yı çay gibi demleyip soğuyunca sürersen, tüylerin sararır ve cildin hiç zarar görmez.
Tek farkı en az bir hafta süreyle sürekli sürmek. Yavaş yavaş etkiler. Ama doğal bir yoldur
Cevap
9Cevap
İçindeki kimyasallardan dolayı mutlaka az da olsa bir zararı vardır. Yapacak bir şey yok.
Hayır bir zarar vermiyor ama tüyler uzadıkça diplerinin koyu koyu olması sonucu dip boyası yapıyor gibi tekrar sarartmak gerekiyor
Tüy dökcü ya da satartıcı ürünlerin hepsinde kimyasallar bulunur. Hemen olmasada zamanla cilde zarar verir.
Tüyleri sarartiyorsa illaki zararı da vardır. Nasıl ki makyajda kimyasal maddeler var o kremin içinde de var ki tüylerin sararmasını sağlıyor
kimyasal madde iceren herseyin cilde buyuk zararlari vardir
Sonunda içinde sararmasını sağlayan kimyasal maddeler var. Zararı olabilir diye düşünüyorum
Arttırıyor diye yazmışlar bazıları ben de kullanmıştım sanki öyle
Sarısı siyahı pembesi kırmızısı hepsinden kurtulmak lazım
Tahriş sorunu
Kimyasal sonuçta illa ki vardır.
Kullanmadigim icin bilgim yok
Kimyasal olup zararı olmayan bişey mi var?
epi şart
Tamamda neden
O kadar kreme para veriyonuz astarı yüzünden pahalıya geliyor gidin epilasyona abi haha
Pofuduk
Aksakallı dedem
Hadi uyu kuzum uyu evladım
vardır muhakkak
Yookk diye biliyorum
Yok b
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?