Merhabalar, hiç lazere gitmedim, pek vaktim de yok. Evde kendim IPL ile kolumdaki kıllarım için uygulamak istiyorum. Farklı markadaların farklı fiyatlarda çok ürünü var. Bilindik markadalardan şaşmadan, başta xioami, Braun, Philips gibi markalar işe yarar mı?
Ten rengim beyaz, kıl rengim siyah (kahveye dönük), acı hassasiyetim orta, kıl yoğunluğum fazla.
Ürün için tek başlık yeterli olur diye düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda başlık artınca fiyat çok katlanıyor diye gördüm.
Şimdiden teşekkür ederim.
Ten rengim beyaz, kıl rengim siyah (kahveye dönük), acı hassasiyetim orta, kıl yoğunluğum fazla.
Ürün için tek başlık yeterli olur diye düşünüyorum. Araştırmalarım sonucunda başlık artınca fiyat çok katlanıyor diye gördüm.
Şimdiden teşekkür ederim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tekrar edıyor kullanan yorumlarından baktıgım kadarıyla yoksa bende alacaktım şimdi lazere randevu aldım en azından ugrasmayacagım bilgili birinin yapması daha iyi olur
Lazere de tekrar ediyor diyorlar. O yüzden kendim yapmayı düşündüm. Lazere gitmeye pek vaktim de yok ayrıca :(
En fazla sene de 1 belki 2 seans gidersin yaptıran arkadaşlarım memnun sıfırlanmışlar buz lazer bilmıyorum deneyecegim bende
philips lumeam var ama süreklilik gerek her ay 20 günde ya da makinadan atışlar yapabilecek misin kollarına sıkılmadan?
Yaparım. Acısının ne kadar olduğunu bilmiyorum ama yapabilirim gibi. Zaten çok zaman almaz sanırım.
acı olmaz ki çakmağı koluna tenine hafif şekilde yaklaştırmak gibi hafif bi yanma o kadar
Teşekkür ederim.
rica ederim :)
kardeş ipller boş iş sadece uyutuyor. gitceksen buz lazere falan gitceksin bir daha cıkmasın.
Bir daha çıkmasın olayına da giden arkadaşım tavsiye etmiyor. Kendisi gitti. Tüm seansları tamamladı. Bıraktıktan sonra tekrar çıkmaya başladı. Şimdi neredeyse eskisi gibi.
alexandra olması lazım diğerleri iyi deigl.
Hemen üstteki başka birisi de Buz lazer iyi diyor:? Hangisi iyi karar veremedin :(
araştır yapnalarla konuş
Şahsi fikrim eve alacağın hiç bir makinenin kesin çözüm olmadığı yönünde en iyisi lazere gitmek.
Lazere de kesin çözüm değil diyen çok kişi var ama.
Buz lazer için geçerli o dediğiniz normal lazer kesin çözüm
kendi kendine yapamazsın onu...
Neden acaba. Acıdan dolayı mı?
acıdan ziyade cihaz kullanımı tutuşu falan.. kadınların sırtında bişe yok reklamda paso bacak görüntüsü var zaten ama sırt omuz nasıl olacak?
Sadece kollar ve belki bacaklar için düşünüyorum. Sırtta yok şükür :D
Hiç bir fikrim yok
Hiç bilmiyom