Güzellik & Bakım Göğüs ucu çevresindeki tüyler normal midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Her kadında var mı? Ben emzirenlerde hiç göremiyorum da acaba bende mi sorun var diye merak ettim. (Hormonlarimda problem yok baktırdım bu arada) Göğüs ucu çevresindeki tüyler normal midir? Cevapla Emzirme Dönemi Soruları Kadın Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et
turlar Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Doktor sorun yok dediyse büyük ihtimalle sorun yoktur. 1 0 Yorumla
Bladeruner Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 34% +1 yıl Hemen hemen herkeste var fakat kalınlığı inceliği değişiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya ben kizilim normalde tuylerim de açık renktir ama orada siyah çıkıyor sinir oluyorum🥺 Yorumla Bladeruner +1 yıl Aslında canını sıkacak birsey yok hatta o kılların bazıları zevk almak için var hepsi değil ama bazıları Yorumla
HAYATAheyecanGEREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Normal ama alınması lazım ağda cımbız ya da lazerle. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Oraya lazer vurulmaz ve alıyorum herhalde Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Tum vucutta vuruyorlar diyr biliyorum bal kutusu kara inci ve göğüs uclari dâhil Yorumla Soran +1 yıl Hayır göğsün uç kısmı koyu renkli olduğu için vurulmaz Yorumla HAYATAheyecanGEREK +1 yıl Hmm bak bunu bilmiyordum iste desene oralarda cimbiza devam Yorumla
Gürlevik_ Takip Et Xper 1 Yaş: 48 +1 yıl Doga her insani tek tiplestirmiyor. Saglik acisindan bir sorun yoksa takma kafana.. 1 0 Yorumla
Nsmxnscm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bende vardı çok rahatsız ettiği için tüm vücut lazere giderken göğüs çevresi de ekledim artık çıkmıyor hiç 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O bölge koyu renkli olduğu için lazer vurulamaz ki? Yorumla Nsmxnscm +1 yıl Bana uygulanıyor 6 seanstır. Ayrıca benim tenim de çok koyu buz lazere gidiyorum ben Yorumla Soran +1 yıl Benim bildiğim olmuyor ama özel bir cihazdır belki Yorumla
LahmacunAdam_ Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Pasta mı o skdksl bu arada normal. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Erkeklerde evet ama kadınlarda normal mi ciddenHahah evet pasta Yorumla LahmacunAdam_ +1 yıl Evet gayet normal bir durum Yorumla
zevksuyuuuu Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Normal abla 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki ablacım sagol Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doktor sorun yok dediyse büyük ihtimalle sorun yoktur.
Hemen hemen herkeste var fakat kalınlığı inceliği değişiyor
Ya ben kizilim normalde tuylerim de açık renktir ama orada siyah çıkıyor sinir oluyorum🥺
Aslında canını sıkacak birsey yok hatta o kılların bazıları zevk almak için var hepsi değil ama bazıları
Normal ama alınması lazım ağda cımbız ya da lazerle.
Oraya lazer vurulmaz ve alıyorum herhalde
Tum vucutta vuruyorlar diyr biliyorum bal kutusu kara inci ve göğüs uclari dâhil
Hayır göğsün uç kısmı koyu renkli olduğu için vurulmaz
Hmm bak bunu bilmiyordum iste desene oralarda cimbiza devam
Doga her insani tek tiplestirmiyor. Saglik acisindan bir sorun yoksa takma kafana..
Bende vardı çok rahatsız ettiği için tüm vücut lazere giderken göğüs çevresi de ekledim artık çıkmıyor hiç
O bölge koyu renkli olduğu için lazer vurulamaz ki?
Bana uygulanıyor 6 seanstır. Ayrıca benim tenim de çok koyu buz lazere gidiyorum ben
Benim bildiğim olmuyor ama özel bir cihazdır belki
Pasta mı o skdksl bu arada normal.
Erkeklerde evet ama kadınlarda normal mi cidden
Hahah evet pasta
Evet gayet normal bir durum
Normal abla
Peki ablacım sagol
çok normal