Güzellik & Bakım Tüylü insan şanslı olur derler, doğru mu? Bahtıgüzel00 Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Tüylü insanlar için bence güzel bir haber, tüylü insanların daha şanslı olduğunu düşünüyor musunuz? Tüylü insan şanslı olur derler, doğru mu? Cevapla Güzellik Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
lokomotif-portakal Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Hiç öyle bir şey duymadım :) sanırım tüylülerin uydurduğu bir deyim bu. 🤣 kıla tüye bahane amaçlı üretilmiş gibi geldi bana. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğrudur ama böyle bir söylem var. Ama tüysüz olanlar daha şanslı düşününce :)
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Neden şansızım şimdi anlıyorum😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Tüyün hikmeti :) Yorumla
Mirkov Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kılda keranet kksaa nokta nokta nokta çıkmazdı 😂 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Doğru dedin 😬 Yorumla
cpanel Takip Et Guru Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Tamamen alakasız. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Öyle deme :) Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Doğru değil 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Bununla ilgili bir yazı düşünüyorum Yorumla IAmarPresterAen +1 yıl Batıl bir inanç gibi geliyor bana Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Olabilir ki bence de öyle Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hayır ne alaka 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 +1 yıl Böyle bir inanış var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç duymadım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç öyle bir şey duymadım :) sanırım tüylülerin uydurduğu bir deyim bu. 🤣 kıla tüye bahane amaçlı üretilmiş gibi geldi bana.
Doğrudur ama böyle bir söylem var. Ama tüysüz olanlar daha şanslı düşününce :)
Neden şansızım şimdi anlıyorum😂
Tüyün hikmeti :)
Kılda keranet kksaa nokta nokta nokta çıkmazdı 😂
Doğru dedin 😬
Tamamen alakasız.
Öyle deme :)
Doğru değil
Bununla ilgili bir yazı düşünüyorum
Batıl bir inanç gibi geliyor bana
Olabilir ki bence de öyle
Hayır ne alaka
Böyle bir inanış var