Bekar ve yalnız bir kadın olarak kışları bacaklarımı hiç almıyorum. Çünkü çok fazla batık problemim var ve dönme olduğu için bacaklarım iz dolu. Lazer yaptırana kadarda bu böyle olacak. Bu yüzden de asla bu konuda kimseyi yargılamam. İnsanız çalışıyoruz, bazen çok yoğun oluyoruz, bazılarımız da alerjen veya bileyim cilt konusunda hastalıklar olabiliyor. Tabi kendi adıma konuşursam kışları almıyorum ama asla da göstermiyorum. Eğer bacaklarım görünecek şekilde giyinecek olursam ya da farklı bir durumum olursa elimden geldiğince dikkatli davranıyorum.
Türkiye de Kezban diyorlar sanırım. Kezban diyip aşağılamak istemiyorum ama benim için en itici kız kategorisinde zirveye rahatlıkla oynayabilen pis bi kızdır. Arkadaş kişinin kendine saygısı olmalı. Tamam bakımı aksamış olabilir. Ama bir zahmet bacak kıllarını sergilemesin. Yani bacak kılı ya bu, siyah siyah, pis görünür. Açıkçası böyle gezen insanın kendine öz saygısı yoktur. Sonuçta çok mu zor bunlarla uğraşmak arkadaş, insan bi yarım saatini verip, epilasyon aletiyle alır, lazerle aldırır hiç olmadı gider kuaföre ağda yaptırır. Tamam bunlar da yok olmadı jiletle alır.
Beni ilgilendiren bir konu olmadığı için dönüp bakmazdım bile. Erkekler sürekli bacsklarını almada yıllardır geziyorlar. Neden bu zorlama sadece kadına yapılıyor hiç anlamıyorum. Erkeklerin kılları doğal kadınlarınki utanılacak bir şey mi?
Erkekler de kıllı geziyor dönüp de kimse bakmıyor neden kıllı geziyor diye, kimse de psikolojik bir baskı kurmuyor açıkçası.
Bu böyle öğretildiği için kadına sürekli bir misyon yüklenmiş şöyle ol öyle ol sen kadınsın diye. Böyle bir öğreti olmasa bugün kadınlar da kendini tüy almak zorunda hissetmezdi.
Şaşırırım ya çok aşırı şaşırırım yani kendimi var ya ona bakmaktan geri çekemem çünkü ben buna benzer bir şey yaşamıştım bir kere birkaç yıl önce bir tane kadın otobüse binmiş işte neyse geldi karşıma oturdu baktım kadının sakalları var yani ciddi ciddi sakalları var öyle tüü filan değil sakal o kadar şaşırdım ki
Bir keresinde otobüste ayakta bekleyen 20li yaşlarda bir kız askili bir bluz giymişti ve tutunmak için kollarını kaldırmıştı koltukalti fırça gibiydiiiii ve hiç çekinmeden yol boyu öyle devam etti o anki tepkim gözlerimi kocaman açmak olmuştu. Kıllarınız varken nasıl askili giyebiliyorsunuz abiiii
İşinden, gücünden, bir rahatsızlığından, soğuktan ve ya ne bileyim gerçek bir sebepten dolayı erteleyene hak veririm. ama sergileyene HAYIR.
Kadın bakımlı olmasıyla kalitelidir. Erkekte aynı şekilde maymundan farkını göstermek için sorumlulukları var evet ama kadın için mecbur durumlardan biri olarak görüyorum.
Midem allak bullak olur. O an tüm kadınlardan soğuyabilirim. Hatta bir kere birisi burada öyle bir soru sormuştu, psikolojim bozulmuştu 😂😂 iğrenç bir görüntü vardı haha
Tabiki gösterirdim yıl 2022 hanfendi ağdadan epilasyondan haberiniz yokmu dağ başımı burası diyip bakkaldan aldığım permatikle ben keserdim 🙂 şaka şaka banane ya isterse orman gibi olsun