Daha dün gittim bütün tüm vücut aldım ben yaklaşık dokuz ay önce almıştım bütün vücut yaptırdım işte sekiz kez son bir tane hakkım kaldı güzel bir şey ya açıkçası insan bir kere bunun rahatlığını alınca daha sonra bir daha başka bir kıl temizleme yöntemi ile kesinlikle uğraş Mak istemiyor açıkçası
Antalya tera city karşısında durakda otobus beklerken 3 lü kız grubundan bi kızla bakışıyorduk. sonra aynı otobüse bindik orta kapıdan sonraki koltuğa oturdular. orta kapıda ayakta çok guzel kısa etekli kız vardı bacaklarına gözüm takıldı tüysüz bronz parlak tenliydi. benim bakıştığım kız gördü benim kızın bacaklarına baktığımı. sonra onun bacaklarda baya tüy olduğunu fark ettim esmer azeri kızdı. tüysüz bacağa baktıgım için üzülebilir diye rahatsız oldum. tüysüz olana bakmayı bıraktım. ilgisini gösterip bakıştığımız kızı üzmek istemem tabi. epilasyon sorusunda aklıma geldi
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tüm gitmek isterim en kucuklere bile tahammulum yok. Bizim sinifta erkek kadin oldu hangi lazere gittiyse bu kadar olamaz yani sanirsin anadan doğma çok iydi. Parama gore epilator aldim ama acitiyo 32 cimbiz yuksek modelinide alsam acitir diye dusunuyorum yani skldim