Bende tüy sevmiyorum 😅 ama herkesin kendi düşüncesi sen öyle rahat ediyorsan almak zorunda değilsin tabi ki. Ama erkeklerin bir kısmı böyle. Mesela kilolu fit kız isterim der, tüylü her yeri tüysüz isterim der😂😂 çok takılmamak lazım. Seven sevdiğini her haliyle kabul eder. Ama bakımlı olmak şart, başkası için değil kendimiz için özellikle.🥳
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Nişanlın belli ki patavatsız biri. Ben olsam böyle bir şakayı kaldıramazdım. Sana tavsiyem nişanlılık döneminde Partnerini iyi gözlemle. Eblendikten sonra şu an yaşadıklarının kat be kat fazlasını göreceksin ve o zaman ay şaka yaptımda demicek. Malum bazı Beyler nikahı basana kadar meler oluyor. Nikahtan sonra adam kelek çıkıyor. Unutma hatanın neresinden dönsen kârdır.
00 Yorumla
Seven kişiye asla batmaz bu. Kadın erkek fark etmeden her insanda kıl var. Yerinizde olsam ilişkiyi tekrar gözden geçirirdim. Bunun hamileliği var, hastalığı var. Her zaman kılınızı alamayacağınız durumlar olacak. Evlilikte bunların lafı bile olmamalı
10 Yorumla
+1 yılYaa s. Git de direk. Kadın da kıl olmaması gerekiyorsa, niye bizde de çıkıyor? Bebek gibi vücudu olan erkekler var, her yerlerini alıyorlar. O kadar kaymak gibi olduktan sonra o kıllı gorile mi kaldın? Egoya bak. O bile olmayacakmış😅
09 Yorumla- +1 yıl
Ya döndüm mesajına, tekrar attıysan da görünce dönerim. Trip atmak nedir?
- +1 yıl
Ne alakası var? Er geç dönerim zaten. Acelen varsa mesaja bakar mısın? Yazsan yeterdi🤦♀️
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne özeli ya? 😅 Ben bu kişiyi tanımıyorum bile ve bana bir şey sormak istedi sadece. Ben de cevapladım ama bir şey daha sormak istemiş ve geç okudum diye yazmaz oldu. Engelledi mi hesabı mı kapattı bilmiyorum, sen de açılıyor mu profili?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
63Cevap
+1 yılVücudumuzda tüy olması kadar normal şey yok. Tüylerden kurtulmak bakımın bir parçasıdır ve bunun cinsiyet ile alakasının olduğunu düşünmüyorum. Erkek arkadaşına tavsiyem bir ayna alması ve arada bakması. Bu kadar takmamalısın.
10 Yorumla
+1 yılNişanlın en baştan rengini belli ediyor işte.
Yani diyor ki, ben kıl tüy sevmem baştan söyleyeyim.
Ona göre bakımını yap.
Sende sevdiğin ve sevmediğin şeyleri söyleyeceksin.
Buna göre erkekte ona göre kendine bakacak, ona göre hazırlıklı olacak.
Evlenmeden her şeyi konuşun.
Seven insan buna takılmaz ama evlilik uzun bir periyot. İstenen ve istenmeyen şeyler en baştan konuşulmalıdır. Bunu bu şekilde değil de tatlı dille söyleyebilirdi bence.
cut.11 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben asla bu kadar detayli kil alamam. Ki lazer yaptirdim cikan yine cikiyor tüy gibi. Ta elimin üzerinde ki tuyu, yanagimda belli olmayan tuyleri alip basima bela edemem. Bunlar sorin olmamali ya ne bilim
+1 yılSenin nişanlı da tam Bi malmış. Neyiz biz muz mu hiç kılımız olmasın. Yaradılış olarak kadın da erkek de kıllıdır. Sadece erkekler biraz daha kıllıdır. Kılları kökünden alıp almamak bedenn sahibine kalmış. Tavrını koru cevabını ver ya. Hayır Bi de kendine baksın önce 😂😂
18 Yorumla
Soran+1 yılCiddrn yaa
- +1 yıl
Temizlik imandan gelirle kılların hiçbir alakası yok. Özellikle vulva dudaklarının kenarındaki killara dokunulmaması lazım. Vajina sağlığı, hijyeni için gerekli onlar. Makasla kisaltilabilnir ama kasiklarimizdaki kıllara istediğini yapabilirsin istersen al istersen alma, istersen sevgilinin adını yaz
Soran+1 yıl😂😂😂😂
- +1 yıl
Ne oldu
Soran+1 yılSonu komik geldi
- +1 yıl
Skwisjjs
- +1 yıl
Yok yok öyle şaka olmaz. Gardını al sen tavrını koru.
Soran+1 yılTamam koruyorum
+1 yılKıl, kadın/erkek ayırmaksızın bakım yapılmadığı sürece kötüdür. Bakteriye ve kokuya yol açar. Söyle sevgiline ilk önce sırtındaki kılları aldırsın, öyle gelsin konuşsun. Sen de kimse için kendini bu kadar üzme lütfen.
10 YorumlaÖnce kendine baksın orman kackini. Kimi insanların genetik yapıları gereği kolları sırt kısımları parmak üstleri tüylü olabilir genç yaşta sonrasi dökülür gider. Sacmalamanin lüzumu yok neymiş erkek kıllı kız kılsız olacakmış. Hadi oradan Maymun de. İyice düşün sende nişanlılık tanıma süresidir aceleci davranma olmayacaksa zorlamanın manası yok
10 Yorumlanişanlını buldum
31 Yorumla
Soran+1 yılTam da bu evet
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu aşağılamaktan başka bi şey değil belirli kalıplara sokmaya çalışıyor seni. Herkeste vardır kıl tüy ama bakım gerekir. Ve bakım sadece kadınlara özgü bir şey değil. Sen de sevmiyosan görüşünü söyle açıkça. Tepki gösterirse Recep İvedik ile evlenmicem dersin.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen boyle biriyle birliktemisin cidden beb kendin kil sevmem kendimden dikkat ederim sevgilimede acik acii diyorum ben kila gelemiyorum evlencek olursak eger oncesinde beraber epilasyona gidicez yoksa cinsel iliskiyi unut dedim oda kabul etti sende de ben olsam Nisan atmistim sende kil olmicak o pis pis gezcek kilini cekcek onun yokya baska ne istegin var
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılÇok böyle aşırı gereksiz bir isyan çünkü kendisi maymundan 5 dakika sonra doğmuş gibi çok kıllı ama sen de çek bir tane bile kıl istemiyor şöyle diyebilirsin yani dinime küfür eden keşke Müslüman olsa saçma sapan şeyler bir insan kendisinde olmayan bir şeyi karşı taraftan kesinlikle ama kesinlikle beklememeli sonra ortaya gerçekten böyle komik durumlar çıkıyor işte.
#reda10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven insan şuna bakmaz falan filan gibi saçmalıkları ne zaman bırakacaksınız? Sevgi farklı tiksinmek farklı tiksinmesi iradesine bağlı değil sen rahatsız oluyorsan o da makine ile alsın veya lazere gitsin. O rahatsız oluyorsa sen al basit yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılYa okumaniz da sorun olduğunu düşünüyorum bakin killari almiyorum demiyorum zaten alinmasi gerek. Ama bir tane uc tane ye laf edilmemesi lazim bu bir abartidir. Lazer yaptirdim cikan Yine cikiyo 4 5 tane mesela. Sorumu duzgun okusaydiniz parmak uclarinda ki killara laf ettigini gorurdunuz !
Cevap sahibi+1 yılSoruyu okudum tamamen belki oral yapıyorsanız o rahatsız oluyordur
+1 yılKadın ya da erkek bazı şeyler abartılı olmadığı sürece tolerans gösterilmeli ve dediğin gibi insan sevince zaten bu tip şeyleri umursamıyor. Tiksinmek falan hikaye bir de. İnsan sevdiğinden tiksinti duyar mı hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de tüy sevmiyorum her yerimde vardı. Aldırıyorum çoğu bitti. Kaymak gibi olmak çok güzel hissettiriyor
12 Yorumla
Soran+1 yılEminim ki bir kac tane d3 olsa vardir hicbir zaman insan vucudunda 1 tane bile tuy kalmaz olmaz
Cevap sahibi+1 yılTabi canım. Ama görünürde belli olan yok şekilde çoğu gitti dedim zaten
+1 yılAy tövbe yarabbim bu insanla ömür mü geçer gelmiş birde maymundan beş dakika önce doğmuş kişi iki üç kıla tüye laf yapıyor, nişan vs boş at gitsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdaki yorumlardan birkaçını okudum yok ona değer verlirmiş bilmem ne onlar kadına karşılığında ne veriyor hiçbir şey daha annelerine söz geçiremiyorlar birde bu yorumlardan maddi durumlarının kötü olduğunu da anlarsın maddi durumu iyi olan erkek burada vakit kaybetmez mankenlerle takılır böyle şeylere takmaz.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca mademki bu kadar hassas lazer paranı o versin. Ya da kuaför paranı ayda 500 TL tüm vücut için o versin sebebini sorarsa eeee ben halimden memnunun ya da her hafta kuaföre tüm vücut 100 lira cebimden veremem sonuçta bu durumdan şikayetçi olan ben değilim de sen ver de susar bir daha ağzını açmaz.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde kıllarım çok çabuk çıkıyor ağdayla almama rağmen çok belli oluyorsa bende alıyorum elimi parmaklarımdaki tüyleri vs ama genital bölgemi ağdalayamıyorum maalesef , benim erkek arkadaşımda öyle hiç sevmediğim şey kıldır felan diyo anında tiksinirim görürsem diyo ama kollarımda bazen gördü bende diyorum evet daha yeni çıkıyo o yüzden almadım diye bir şey demez öyle yani sorun olcak bişi değil sonuçta temizlenir
00 Yorumla
+1 yılBeyin ölümü gerçekleşmiş bir aptalla birliktesin.. Önce o çok kıllarını seyreltsin kadında yarım tane bile tüy olmamalı demeden önce..
10 YorumlaKadına ya da erkeğe değil. İnsana içinden geleni açıkça yapmak, kendini şeffaf şekilde tanıtmak yakışır.
10 Yorumla
+1 yılayrıl kurtul o ruh hastasından . hiç kıl olmamalı diyosa gidip " balon " la evlensin o zaman
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDönde g*tndeki kıla bak y*vsk sktr gt derdim yeminle ağız dolusu kufur edesim geldi o adamla birlikte misin hala yapma ya kendine saygın varsa bırak gitsin
10 YorumlaBu ilişkiyi bir daha gözden geçir derim yani afedersiniz ama yani diyecek bir şey yok canım o kendisinden tiksinmiyor mu o da alsın kıllarını
12 Yorumla
Soran+1 yılAlmiyo erkekmis o killi olabilirmiş ben rahatsizsam alirmis
Abartıyor tabi ki ne o insan değil mi kadın onun için
10 Yorumla
+1 yılne alaka herkes kılları sevmek zorunda değil ben sevmiyorum de mala bağlasın.
10 Yorumla
+1 yılSen de de ki para ver de lazere gidip düzeltelim de Sonuçta bana yatırım yapacaksın diye söylerdim
10 Yorumla
+1 yılay g*tüm
ya evrilememiş bile maymun olarak kalmış hala kılsız kadın arıyormuş
niye yüz veriyorsunuz böylelerine
senin midem bulanmıyor mu buna bakarken00 YorumlaOldu tabii kendisi dağ ayısı gibi olacak ama kadında 1 tane kıl olmayacak. Ne sanıyor bu insanlar kendilerini.
01 Yorumla
Soran+1 yılCidden yaa 1 kil ne bir de illaki oluyo ozel bolgeler zaten alinmali ama onun haricinde boş yapiyo
+1 yılOnun söylediği yerler belli tüyleri boş ver herkes kendi bâkımini yapar zaten sen bu zamana kadar zaten yapmadiysan o senin hatan ama bu tutum yanlış
05 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa bak bende belli olan yerler zaten alinmali bunfa bir sey demiyorum. Parmak ustumdeki killara dahi laf ediyor alinmasi lazim diyor ya isim gucum yok parmagimin uzerindeki gorunmeyen killa mi ugrasicam
- +1 yıl
Ne parmakmis arkadaş ordaki tüyleri alırsan daha sert çıkar sakın deyim saçmalama de sende onun yaptığı cahillik takma
- +1 yıl
Her şeyi ciddiye almayın şöyle restini çek işine geliyorsa de ne kendine sitres yapıyorsun
Soran+1 yılStres değil ciddiue almak da degil, boyle yaparsa ben sogurum ki sogumaya basladim da
- +1 yıl
Evlenene kadar gerçekten tanımak karşındaki adamı önemli
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlarda kıl olmaması gerekseydi yaratan ona göre yaratırdı. Ayrıca bende olur ama sende olmamalı ne demek ya? Kimse senin vücudun hakkında karar veremez.
129 Yorumla- +1 yıl
pürüzsüz olmalı
- +1 yıl
@azizbinsalman kim koyuyor bu şartı?
- +1 yıl
ben
- +1 yıl
Güzelim bırak şunları yaa. Bak ilk cümlen ne kadar mantıklı, ben de benzeri bir görüş attım. Haklılarsa mantıklı cevap versinler. Kadın da kıl olmaması gerekiyorsa, biz ne neden çıkıyor? Değil mi😅 Ama bunlar laf dolandırırlar çünkü haksızlar.
- +1 yıl
@azizbinsalman tamam bende erkekler pürüzsüz olmalı diyorum
- +1 yıl
çikolataçikilop de ak bana ne
- +1 yıl
aynen öyle bir tutturmuşlar kadında kıl olmaz ne olmaz bal gibi de oluyor yani niye ille de almak zorunda olsun o zaman erkeklerde alsın
- +1 yıl
Gördün mü cevap yok😅 Ee doğru söze ne denir. Ben de bugün cinsiyetçi bir adamla tartıştım. Kendisi kuranı kerim de "erkektir yapar" diye bir ayet olduğunu sanıyordu. Cidden zaman kaybı boş ver.
- +1 yıl
@sudesiyahseven ne sanıyorlar acaba kendilerini 😂
Cevap sahibi+1 yılSakin olun. Ne kadar boş beleş insan varsa etrafındaki insanlara sarıyor. Aklı olan insan kendisine ait olmayan beden hakkında bu tür yorumlar yapmaz zaten. Kendine yakıştıramaz. O yüzden bırakın kendi minik dünyalarında yaşasınlar.
Cevap sahibi+1 yıl@sudesiyahseven ülkemizde çok böyle müslümanım diye geçinip bu tür davranışlar sergileyen insan 😅
- +1 yıl
benim kadınım kılsız olacak ben de pek kıl yok zaten fotom da var
Cevap sahibi+1 yıl@azizbinsalman isteyen alır isteyen almaz. çok istiyorsan tamam bul birini. Zaten bu istedigini kabul eden de senin zihniyetinde biri olacagi için tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş hikayesine dönecek. Sal artık
- +1 yıl
kes ln kıllı kol bacak görüp midemin bulanmasını istemiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@azizbinsalman banane, senin düşüncelerin çok da umrumuzdaydı sanki.
- +1 yıl
biraz kadın gibi gözük al o kılları zarif dur, özendiğiniz şeye bak
- +1 yıl
Pek değil hiç olmamalı, madem pürüzsüz istiyorsun😊 Bakir olmayıp da bakire bekleyenler gibiler yaa
- +1 yıl
Tamam sen de tümden al o zaman. Ben de ayı yavrusu gibi erkek beğenmiyorum.
- +1 yıl
ben çok kıllı değilim zaten beğenmezsen de skmde olmaz 😃
bakire isterim sonuçta çocuklarımın annesini olacak kadın iffetli olmalı
Cevap sahibi+1 yıl@azizbinsalman hayat arkadaşı mı seçiyorsun mal mı seçiyorsun belli değil rezalete bak ya
- +1 yıl
Bak, bakire isteyen bakir olmalı diyemedin çünkü cinsiyetçisin. Sen de çocuk babası olacaksın, iffetini koru😊 Senin neyi beğendiğin de bizim kukumuz da değil😅 Bye
- +1 yıl
konu cinsiyetçilikle alakası yok erkek kadın aynı değildir artık kabul edin ikisinin yapması gereken işler farklıdır, siz resmen elma ile armutu karşılaştırıyorsunuz :)
- +1 yıl
Bazı konular da fark vardır doğru. Mesela sen çocuk doğuramazsın çünkü bu hak kadına verilmiş. Ama ikimizde de çıkan bir şeyi neden sadece ben kesmeliyim? Bu kadına özgüyse neden bende de var? Açıklamanı duymak isterim.
- +1 yıl
kıl erkekliği temsil eder kadın kılsız daha çekici gelir erkekse kıllı tabi çok kıllı değil erkeğin kolunda bacağında göğsünde hafif kıl oldu mu size daha çekici gelir aynı şeklide kadını düşün göğsü kolları bacağı kıllı kadınsı gelir mi sana
Cevap sahibi+1 yıl@azizbinsalman ya ne alakası var kıl erkeği temsil eder falan, hangi dünyada yaşıyorsun?
- +1 yıl
@azizbinsalman bize çekici gelecek şeyi bile kendiniz uyduruyorsunuz resmen ya
Gelmiyor hafif kıl çekici falan
Soran+1 yılYav ne m al erkekler varmis onu anladim cidden canım allah size oyle bi es versin ki sizden tiksinler aw
- +1 yıl
o zaman git karıyla evlen kılsız olsun kafaya bak erkekte kolda bacakta göğüste hafif kıl olmalı
- +1 yıl
@azizbinsalman ben erkeğim kadında kıl olup olmamasına karışabilirim diyorsun ama aynı zamanda erkekte de olup olmayacağına karar veriyorsun
kadın ne kendi vücudu hakkında söz sahibi yani ne de erkek hakkında bu ne ya?
kimse kıllı diye erkek kılsız diye de kadın olmuyor
bay 3 IQ
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNedir bu canım düşünce... sadece kılda bile bu kadar kıllık yapan ilerde neler yapmaz... pes..
20 Yorumlazevkini tartisamayiz burada da sen killiysan kilsizi bulsun. tututpa kilsiz isteyip killiyi seven olursa da tokati basacaksin. ml olunmaz bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kadında kıl olmamalı hoş durmuyo, bide bazı kızlar şey yazmış ayna tut kendini görsün flan. ya toplumda oluşn bazı kurallara göre kıl alan erkeğe güzel kardeşim diyolar ya bende kıllarımı sevmiyom ama kılları alırsam kız gbi erkek diyolar almazsamda iğrenç kılları var napalım size yaranmak için ölek mi
010 Yorumla
Soran+1 yılAbi sizin akliniza tukureyim? Milyonca kil varsa 1 tane kalmayacak sekilde nasil alalim bize bunu söyle boş yapma?
Soran+1 yılIsimiz gucumuz yok parmak uzerindeki killari mi alalim zaten gozr batmiyor batsa aliriz demi m
- +1 yıl
Bu arada göze batmıyor demişsin ama kıllarını almayan çok kadın var. 1 tane bile kalmayacak demek yanlış olabilir belki görmezsin vs. Vücut ve genital bölgeyi alırsın zaten bir şey kalır mı geriye?
Cevap sahibi+1 yıl30 kelimelik yorum arasında ilk 6 kelimeyi görüp diğerlerini görmezden gelcek kdr canım biriyle tartışmam, bide epilasyon diye bişi var bu sayede daha rahat edersin ağda yapın ya da hep jiletleyin demiyom ve orada bi tane bile kıl kalmasın demedim hoş durmuyo dedim ama anlamamışsın işte şahsen ben senin canım olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılYav simdi bak kardesim lazere zaten gittikkm cikan cikiyor yinneee asla cikmamazlik gibi bir durum olamazZ yaaaa neyin kafasini yasiyorsunuz. Ozel bolgeleri gectim parmagimda elimde gozukmeyen minnak kilarii neden aliyim yaaa gozukmuyo iste
Cevap sahibi+1 yılBen parmadğında ki ellerindeki kıllara karışmadım ztn hem orada güzel durmuyo derken bacak kıllarını vs kastettim parmak kılları aklımın ucunden geçmedi. Senin yaklaşımın yanlış aklınıza tüküreyim falan ben normal bi üye gibi görüşümü yazdım çıktım. Ha tartışılacak bi konu varsa tartışılır ama kesinlikle hakaret yemeye gelmedim. Ve son olarak kime veya neye doldunuz bilmiyorum ama bu size durduk yer inasanlara hakaret etme hakkını vermiyo
Soran+1 yılYaaa oncelikle kusura bakmayin. Ama turkce bir soru sorduğumu düşünüyorum ve ona gore sorudan bagimsiz cevaplar istemiyorum ben kol bacak vs vs demedim bakinnn buna ragmen yok oradaki killar alinmali yazarsaniz benden de hakaret yersiniz
Herkes ayni seyi yapiyor bu erkekler. Bi kizlar dogru duzgun anliyor herhalde okudugunu. Sadece parmak ustu demisim soruda
Cevap sahibi+1 yıllan madem Türkçe biliyon okuduğunu anlıyon benim orada ne yazdığımıda çok iyi anlarsın ama kafa yok işte cidden bişi demiyom acayip boş yaptın adam senin bu tavırlarına katlanıyosa ztn onu herşekilde kabul et ondan başkasını bulamazsın şimdi yürü git işine daha okuma yazmayı sökememiş gelmiş burada benle tartışıyo, ve bidaha söyliyim kimseye hakaret edemezsiniz yok benden hakaret yersin sen kimsin ya ne sanıyon ya kendini işine gücüne bak hadi yürü git
Soran+1 yılKclzkzmzk abi tuhaf misin? Kadinda kil olmamali hos durmuyo demissin neyini algilamayim sorunlu? Benim sorduğum soru ile vucuttaki kilin ne alakasi var. Ince ayrintiyi bi zahmet yakala. Sorum parmak ustundeki killara bile laf ediyor minnak gozukmeyen hani?
Soran+1 yılBakin ilk yorumda boyle yazdiniz diye tepki verdim. Cunku benim sorum baska. Sen bacak killarini vs vs kast etmişsin iste sorun bu. Ben bunu mu sordum aw soru da nerde genital bacak vs vs kili diyorum.
+1 yılYa bu zevk kimi kildan midesi bulanir kimii sever yani kanka bu durum karmasik diyeyim
04 Yorumla
Soran+1 yılBulanir mi gozukmeyen tuy icin mi? Isimiz gucumuz yok milyon tane kili tek bir tane kalmayacak sekilde mi alicaz ne sacmalik
- +1 yıl
Beni anlamadın galiba
- +1 yıl
Bazı erkekler böyle kendisindeki kıldan midesi bulanmaz ama başkasının kılından midesi bulanır cok duydum banada tuhaf gekiyro
- +1 yıl
Öyle erkekten fayda gelmez yanlis anlama evlenince de çok cekeceksin
+1 yılHiç sevmiyorum kendinde olupta başkasında olmasını istemeyen insanları
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO erkek sen kızsın o alamaz ama sende alamazsın sonuçta kalınlaşır saçmalamış ayrıl gitsin
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle erkeklerden nefret ediyorum önce kendilerine baksın kurt adamlar
10 Yorumla
+1 yılbu ne igrenç bi zihniyet kıvırıyo bide yok bu nasıl şaka
bence yolll yakınken ayrıl00 Yorumla
+1 yılSende diret ona erkekteki cok fazla kılda itici bence
00 Yorumla
+1 yılSadece kendi zevkini düşünen bencilin teki çünkü. O yüzden. Erkeklerin çoğu böyle zaten. İşin daha da trajikomiği onlara hak veren kızlar var.
10 Yorumla
+1 yılBen böyle zihyete olan erkeklerin kalıbına tüküreyim 🙄
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYak kıllarını.. kıllı insanlardan iğreniyorum erkek miş
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon be
Cevap sahibi+1 yılKıllı sevmiyoruz. Kıllı değiliz.. benden kıllı karşı cins sevmem
+1 yılküçük sarı tüyler olabilir. bide a. mnın üstünde gür üçgen kıl olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbu kolda kıl bırakmakta kadınlarda moda oldu isterseniz birde sakal bırakın 😂 tüy sorun değilde kıllıysa aşırı itici
00 Yorumla
+1 yılAyının da erkeği var büyükbaş hayvanın da erkeği var deseydin
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden böyleyse evlenince dusunemiyorum kıl gider ama bu düşünce zihniyeti sanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendi kıllı ya seni bahane ediyo,, emin ol ilerde de çok büyük sorun olacak,, ilişki gözden geçir
00 Yorumla
+1 yılÖyle bencil birisiyle umarım mutlu olursun düşüncesi iğrenç bu kadar bencillik olmaz.
00 Yorumla
+1 yılAbartmış gitsin kendine baksın ayı
20 YorumlaÖyle bence de onun aşırı kıllı haliyle bunu söylemesinde de bir sakınca yok
01 Yorumla
Soran+1 yılNe dmsksks saka misin
+1 yılBende çok kıllıyım.. ben de karşımdaki kadının kılsız tüysüz olmasını istiyorum... Biliyorum çok bencilce bir şey.. Ama bir nevi bir takıntı işte
02 Yorumla- +1 yıl
Tüy olsun kıl olmasın
- +1 yıl
Senin konuşma şeklini... acaba Nişanlın nasıl bir günah işledi de senin gibi birine denk geldi... Allah tez zamanda onu senden kurtarsın
Kendinden tiksinen biriyle olamam de ve ayrıl
10 Yorumla
+1 yılOna bir ayna tut istersen
10 Yorumla
+1 yılKendilerine baksınlar her yerlerinde tuy var
10 Yorumla
+1 yılBenimde sorum sana, bunca yorumdan sonra ne düşünüyorsun
00 Yorumla
+1 yılTemizliğin kızla erkekle alakası yok nişanlının kafa yapısına acıdım cidden..
00 YorumlaYol yakınken dön derim, yıl olmuş 2021 hala cinsiyet ayrımcılığımı var?
00 Yorumla
+1 yılBu duruma sinir oluyorum. Bende kıl sevmiyorum sende al o zaman ya da bana laf deme ne saçma is
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNişanlın çöpmüş. Çöpe at güzelce.
30 YorumlaSeven insan her türlü sever öyle şeylere takılmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de
+1 yılAbartmıyor kadın kılsız olmalı
01 Yorumla
Soran+1 yılTanam kanki o zaman sen de parmakların uzerinde ki minnak killari al.
Seçiyonuz mu böyleleri?
01 Yorumla
Soran+1 yılYavvvvv meyve mi seciyorum awww nerden bilim ben insanin boyle oldugunu. Gayet efendi serseri değil ickisi alkolu olmyan evinden isine giden bir beyefendi. Duzgun dedik
+1 yılilk önce kendisine baksın, odun..
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne