Vücudumdaki tüm kıllardan rahatsız oluyorum. Ne yazık ki de Allah beni yaratırken hakkını vermiş herhalde kurt adam gibi kıllanıyorum. Önceden tüm vücudu jiletlerdim ama en az 3 saat sürerdi. Tüy dökücü kremle deniyorum ama onu da yetişemediğim kısımlara sürüyorum ki rahatça gitsin kıllar. Ağda denedim bacağımın ön taraflarında pek acıtmıyordu ama bacağımın arkasında falan aşırı acıtıyor ölüyodum resmen. Ne yapmamı önerirsiniz? Sizce üşengeçliğimi yenip tüm vücudu tüy dökücü+jilet ile halletmeli miyim? (Not: 1 2 ayda eski haline dönüyor)
Epilasyon demeyin param yok
Epilasyon demeyin param yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Knk jilet en iyisi ağda acı veriyor bide bizi düşün yaparken ağlıyorum bide genital yer anam ağlıyor canım yandı ya düşününce
Jilet ile devam et bir süre sonra azalır karınca yağı kullan mutlaka
Sonra paran olunca epilasyon yaparsın
Jilet ile tam tersine arttı kıllarım galiba ya da ergenliğim devam ettiği için artıyo kıllarım bilmiyorum 19 yaşındayım
Karınca yağı ne işe yarıyor bu arada ilk defa duyuyorum
Azalır zamanla başka çare yok mecbur
Karınca yağı eskiden kadınlar çocuklarına falan kullanirmis o bölge de kıl cikmazmis
Aaa duymuştum özellikle romalılar yaparlarmış bunu teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
Rica ederim benden büyükmüşsün
Eğer cildin hassas değilse tüm vücut ağda yaptırabilirsin ilk başlarda
En güzeli Lazer (epilasyon)
Param olsa tüm vücuda yaptırırım yaa
mantıken ddüşünürsen ağda yaptırdığını varsayalım daha çok paran gidecek ve ömür boyu bu illetten kurtulamayacaksın
Uyuşturucu krem sür sonra ağda yap
Emla krem diyorsunuz sanırım. O krem hem çok pahalı hem de gramajı epey düşük.