Görüşler için teşekkürler
Maymundan 5 dakika önce doğmuş olan sevgiliye tüylerinden kurtulması gerektiğini nasıl anlatırsınız?
Görüşler için teşekkürler

"maymundan 5 dakika önce doğmuş" diye tabir ettiğin kişi sevgilin olamaz. Bu nasıl saygısızlık :)
saygının olmadığı kişi ile sevgili olma durumunu bir sorgulamak lazım. senden önce ağdalıydı da seninle tanıştıktan sonra mı ağdasız dolaşıyor?
''Beraber tıraş olalım mı? ''derim
Robot öyle bir şey denir mi ndjfjfk
Tüh sonuna emoji koymayı unuttum 🤪😀
Aradaki o samimiyet kurulduysa denir ☺️
Ndndndn
Teşekkür ederim ☺️
Rica edeyrım 🥳
Maymundan 5 dakika önce doğmuş sevgili değişik bir cümle olmuş Sevdiğim insana tüylerinden rahatsız oluyorum diyemem onun kendi tüylerinden rahat olması gerekiyor rahatsız oluyorum dersem rencide edici bir konuşma onu da yapmak istemem
Ben kıllı erkek seviyorum maymun gibi olsun daha iyi 😂 sdv
What is the sdv😂
Ben biliyorum saddovu gıcıklık pislik olsun diye sordum ndnfnnf saddovuda severim iyi biridir nfjfjf😂
Cevap
30Cevap
Sjjsjs aynı hale sokarım kendimi rahatsız olmasını sağlarım empati yapar
Zekice hejdjd
İlk başta terkederim.
Dişi goril satın alırım.
Güzel kostümler giydirir, elini kolunu kelepçeler, dev bir hediye paketi yaparak, hediye kartına da "ben, yeni cariyen, ugh!"yazarak ayrıldığım herifin hidayetine insanlık namına vesile olurum😂😂😂😂
Rahatsız olduğunu söylersin, eğer bunu umursamıyorsa ya sen onu bu haliyle kabul edeceksin ya da hoşça kal deyip yoluna devam edeceksin..
Kılda bile edebiyat jdjdjfj
Aplacıım ağda nereden çıktı şimdi yavvv :))) İşiniz gücünüz erkeklere acı çektirmek. yetmedi mi aşkta verdiğiniz acılar bi de ağdaya mı başlayacaksınız :))
Sevgilim yeter ki temiz olsun tüyler gözüme görünmez bile ;)
Ya sen nasıl bir insansın karnıma ağrı girdi gülmekten ciddiyim sende oyunculuk yeteneği var bunu gör.😂😂😂Ölür adam ölür 😂
Beğenmiyorsan sevgili olmazsın kendine kılsız bir erkek bulursun tabi mümkünse. Kızlar kendini bile ihmal edebiliyor yeri geldiğinde
Ben kendim epilasyona gidip dikkat ediyorsam sevgilimde en az benim kadar bakımlı olmak zorunda değilse sevgilim değildir zaten ben kıl sevmiyorum
"Bugün seninle yardımlaşarak tüylerimizden kurtulacağız sol yanım" derim. İtiraz etmez herhalde, üstelik te ben kendimi feda etmişken 😅
Hayvanat Bahçesine götürüp goriller göstermek suretiyle "Bebeğim sence de senin bunlardan bir farkın yok mu?" derim. Anlar herhalde jxjrmxmf
Ağda çok can yakıyor, canı yansın istemem. O halinden mutluysa sorun yok.😂
Çok kıllısın git şu kıllarını al ya da yak de direkt
blowjop ve deepthroat , rimming yapmıcam demen yeterli.
tüysüz tavuk gibi olacaktır.
Öyle biriyle sevgili olma ihtimalim %01 smksmxk zaten sevemem iğrenirim lan
Açıkça hoşuma gitmediğini söylerim.
Karın ağrısı yapmaya gerek yok.
Ben tek tek mi yolayım sen berbere mi gidersin derdim 🤣
Erkekler için hizmet vsren yerler var mı? Güzel bir yer arıyorum bende yaza güzel girelim 😂
Önce siz bıyıklarınızı alında sonra erkeğin kılına tüyüne laf edersiniz
Kibar bir dille, olmazsa duşta alırım kıllarını. 😬🤭
Çok onur kırıcı hareketler bunlar.. ne demek maymundan 5 dakika önce doğmuş falan...
Direkt söylerim kişisel bakımına daha fazla önem vermesi gerektiğini. Kıl abartıya kaçmadığı sürece beni rahatsız etmez. Kılsız tüysüz erkek de sevmem.
Kendine aşık ederek.
Yoksa ağdaya hiçbir kafa evet demez, aşık olması lazım 😂😂😂
Ağda yapsan bile ertesi gün tekrar çıkacak. En iyisi lazer
Maymundan beş dakika önce doğmuş olan kıllı sevgili seviyorsun ki adamla sevgili olmuşsun. Neyin şikayeti ki bu şimdi
Bence bir kaç kez kıl sevmediğini dile getir dizi film izlerken ya da dışarıda gezerken algı operasyonu falan yap
Aşkım şu kullara veda edelim diye ağda ile gelirim ya da böyle anlatırım kız arkadaşlarım çok killiydi yan yana felan gelemezdim derdim
Sevgilim kendi alırım diyorsa alır ben uğraşmam.
😂
Maymundan beş dakika önce doğmuş gibi olan biriyle senin ne işin var asıl soru bu olmalı bence 😁
aşkım bebişim ben tüyler nefret eden biriyim allah aşkına al artık derim
Ağdan gelmiş diyebilirsin😂
Direkt söylerim.
Allahyan öylw bir problemim yok sinir olurum
Teşekkür ederim 😊
Lazer epilasyon masraflarını karşılarım.
Soruya bak çıldırıcam ahajözjs
Tüy dökücü hediye ederim :d
Zavallı recep ivedik 😔
Anlatmam direkt ağdayı yapıştırırım ben
Çuvala koy bagaja at lazere yallah. Sjsjdn
Ağda yaparsan sürprizim var 😈
Öyle aldıysam karışamam ki 🥺
Erkek dediğin maymun gibi olacak persodinary 🤣
Lazer epilasyon hediye et?
kedi sevmiyor musunuslz oyle sevin
o kişi sevgilim değildir.
söylerim sevgilimse konuşabiliriz diye düşünüyorum