Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍
Genital bölgedeki tüyler tamamen alınmalı mı?
Görüşler için teşekkürler👍👍👍👍

Genital bölge temizliği önemlidir. Temizlik imandan gelir. Genital bölgeyi de diğer bölgelerden ayırmamak lazım. Her zaman temiz tutmakta fayda var. Sinek kaydı tıraş olunmalıdır. Karın üzerinde kaydığımız gibi kaymalıyız. Berrak ve pak oluşu ayrıca ilgi uyandırır.
😌😂
Alıyorum. Başkasınınkide beni ilgilendirmez
😂
Merhaba, bazı kişiler genital bölgedeki tüyleri tamamen alıyor, bazıları sadece kısaltıyor, bazıları ise genital bölgede çok az tüy bırakıyor. Bana göre en iyisi tamamının temizlenmesi.
Evet perso.
Cevap
57Cevap
Yemek yiyoruz şurada hatun be 🤮🤮🤮 alsınlar zahmet olacak ama 😑😑 ya da banane uzatıp örsünler cinconlar sksksk
☹️
Aşkımsucummm
Tiksindün mi😅
Azcuk ucundan evet 😂
😂😂
zevk (niz) e göre. temiz tuttuğun sürece çok bir sorun yok bence.
ama özellikle kadınlarda dudakların içinde kalan kısımları temiz tutmak imkânsız, dayanılmaz bir koku (ve haliyle turn-off). onlar kesinlikle bertaraf edilmeli, kalanını temiz tuttuktan sonra isterseniz uzatp fön, perma, ombre vs vs bile yaptırabilrsinz :D :D
On şey peygamberlerin müşterek sünnetlerindendir. Bıyıkları kısaltmak, sakalı uzatmak, misvak kullanmak, buruna su çekmek, tırnakları kesmek, parmak aralarını yıkamak, koltuk altı kıllarını yolmak, kasık kıllarını traş etmek, su ile taharetlenmek ve abdest sırasında ağıza su çekmek. Fıtrat beştir veya şu beş şey fıtrattandır: Sünnet olmak, kasıklardaki kılları tıraş etmek, tırnakları kesmek, koltuk altı kılları yolmak ve bıyıkları kısaltmak." (Buhari, libas 63).
Sondaki emojiyi isteyerek koymadım pardon
Günümüzün tıp ilmi ise, bu sünnetlerin önemini bize daha yeni yeni söylemektedir.
1. Tırnakların kısaltılmaması, altlarında bir çok mikrobun ve kirin birikmesine sebep olmaktadır. Temiz olmayan tırnakların taşıyarak sebep olduğu bir çok hastalık vardır ki, meselâ ishâl, bağırsak iltihabı, göz iltihabı, bağırsak parazitlerinin bulaşması bunlardan sadece birkaçıdır.
2. Sünnet olmanın da birçok sıhhî faydası vardır. Sünnet olma, kişiyi zararlı olan yağlı ifrazâttan koruduğu gibi, mikropların gelişip çoğalması için uygun bir ortam olan sünnet derisinin kesilmesi, onların çoğalmasını da önleyecektir. Şu da kesin bilinen bir gerçektir ki, kocaları sünnetli olan Müslüman kadınlarda, diğerlerine göre rahim kanseri daha az görülmektedir.
3. Kasık kıllarının temizlenmesi / tıraş edilmesinde de büyük sıhhî faydalar vardır. Çünkü mikrop, bakteri ve benzeri bazı haşareler genellikle kasıklardaki kıllarda yaşarlar. Kasık kıllarını tıraş etme pek yaygın olmayan batıda her sene erkek ve kadınlardan büyük bir yekun değişik hastalıklara yakalanmaktadırlar.
4. Koltuk altları, insanın en çok terleyen yeri olduğundan, mikropların gelişmesi için en uygun olan yerlerdir. Mikropların çoğalması neticesinde kötü koku meydana gelir ve bu kötü koku etrafı rahatsız eder. Onun için koltuk altı kıllarını yolma (veya tıraş etme), bu mikropların büyük sayıda çoğalmasına engel olur.
5. Bıyıkları kısaltma da, fıtrî sünnetlerdendir. Çünkü uzun bıyık, insanın yediği ve içtiği şeylerle devamlı pislenir. Onların pislenmesi de ağzın pislenmesine sebep olur.
Selam ve dua ile...
Sorularla İslamiyet
göreceli kavram.
ben tül iççamaşırından gorunmesı görselini severim. dudaklar vajen alınmalı ust taraf şekilli olmalı.
komple dillemelik emiklemelik isteyende var , naturel bırakayım diyende .
. arada farklılıklar güzeldir.
Erkeği etkilemek adına şekilli bırakabilir. Vajinanın içi hijyeni olsun da gerisi hikaye. :D Yani yok kıl kökü görünüyormuş yok pembe değilmiş falan bunlar p*rno izlemekten kafayı yemişlerin isteği. :D
Ben aksine biraz tüye hayır demem mesela. Tüysüz de olur tüylü de olur, temizse o gün bana sorun yok. Ben işime bakarım. :D
Bence genital bölgedeki tüyler tamam alınmalı hem görünüş hem de sağlık hijyen açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü kıllar terlemeyi arttırır ve daha fazla pis koku olmasına neden olur.
Karşı cinste tüylü tüysüz farketmiyor, yumuluyorum. Ama kendi adıma komple ön arka kaymak gibi alıyorum, genital temizlik önemlidir.
Bence alınmalı, Ben koltuk altımı ve özel bölgemi sürekli temizlerim, kıllı olmasına alışmamışım önce kendim rahatsız olurum
Bence almak lazım hijyen açısından. Kıl olunca duş aldığın zaman yeterince temizlenmez yoksa ve bu da kötü kokuya neden olur.
Tabiki alınmalı ama. bi dönem bende bı kısmını özellikle bırakıyordum sekilli
Bence şekilli olarak bırakılması çok hoş oluyor, tabi ki üst kısımda. Oral yaparken rahatsızlık vermeyecek şekilde :)
Alınmalı ama yeni yeni çıkmaya başlayan tüyler gibi az bir şey varsa sorun olmaz
Bende alınmalı temiz kaymak gibi olunca çok güzel oluyor
A*mı bulduk ta kıllıydı, kılsızdı diye. mi düşüneceğiz.
Temiz, sağlıklı olsun kafi..
Ben testere kullanıyorum.. Dişliler kırılınca bırakıyorum..
Evet kesinlikle alınmalı pamuk gibi olmalı ağzıma kıl tüyü gelmemeli
Tabiki alınmalı dişime ve dudaklarına sevmesinden nefret ederim
Bence genital bölge ve koltuk altı kalıcı olarak alınmamalı.
Bence üst kısmında bırakılmalı hafiften hoş duruyor
yanları al üstü kalsın mı kardeşim bu adam akıllı hepsi alınlamı ben ağda tercih ediyorum
kasık kıllarını almak kolay da alt takımlardakileri almak maharet ister. cerrah gibi ince eleyip sık dokumak gerek, bi de beyaz tenli erkeksen en ufak tahrişte ayvayı yedin.
Klitoris hizasında ince şekilde bırakılsa güzel sexsi olur bence
Bazilari top sakal bazilari biyik birakiyor😂😂😂
Yodtjphxcj
😂😂
Ben tertemizim lazerliyim fsjdgdfdg😌😂
Levooo alırım ayağımın altına hee
Benim persomla düzgün konuş pis uyuz
Herif😂😂
He canım
Kayseri mantıları 😌😂
İzmir boyozumm😂
Ohaaa kadayıfn fıtığı mi varmış 😱 yazık ya
Permatikim😑😂
🤣🤣🤣
Biraz şekilli bırakılmalı. yoksa ne o be Tavuk eti istemem. hani meşhur söz varya.
Tamamen alınmasından yanayım 😌
arada fantezi olsun diye kleopatra gibi farklı renklere boyamak farklı olur
Tamamen alınmalı tabikide
Evet kesinlikle alınmalı pamuk gibi olmalı
top sakal bırakacak halimiz yok ya
komik misin sen ya🤣🤣
Bence trajla şekil vermek gerek
kalp şekli.
Partnerinin baş harfi felanda olabilir
onu yapmak zor becermek.
kalp falan neyse hadı .
Bu güzel bak😂😂
kalp yapacan bırde spray ile kırmzı yapacan , sen ıstersen fosforlu renklerde kullanabılırsın yesıl turuncu vs. aklıma sımdı geldı buda ılgınc olur , şekilli boyalı.
Marjinal renkler severim mavi gibi 😬
Abooo yaa küçük yer neler yaptınız orayaa yaaa😂😂😂
ben senin dedıgın mavi renk tonunu anladım . evet o renk kontrastı cok ıyı olur . haklısın .
Küçük ama üç buçuk yani değerli 😬iyi bakmak lazım
nereden bakıldığına bağlı.
Tabikide değerli hemde cok ay yerim onu ben😂😂😂😂
Alınmalı kaymak gbı olmalı👍
Tamamen alınmalıki güzel koku gelsin
Tabiki ama şekil vermesi de hoş duruyor
Tamamen temizlenmeli :)))
Yanları alın üstler kalsın
Epilasyona gidiyorum ben almayı tercih ediyorum
Tamamen alınmalı bence
Evet, kaymak gibi olmalıdır.
Bence tamamen kesmeden olur