Benim için kasık bölgesi aşırı derecede önemli yani zaten orayı temiz tutmayan birininde temiz olmasını beklemeyin!!! Bi kesinlikle duş almalı sürekli ☺️
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kasıkdan kastın, bildiğimiz kasık mi yoksa cinsl bölge penis ve çevresini mi demk istedin :))😉
Hayır olmaz nasıl olsun oraya bakmayan insan temiz olması imkansız bir keresi orayı bir hafta bile almasan eminim rahatsız edici ve kötü koku oluşur hijyen olmaz
Alıyor seninki alıyor mu farkı biliyon mu bilmem. Koca vücutta oraya önem vermen özellikle de ilginc😁 kokudan ziyade görüntü hoş olmaz, koku olsa da her zaman olmz.
Kıaaltır belki adam vücudu temizler yine temiz olbilr öyleleride vardr içimizde😛
Kızlar Ne Diyor
Benim için kasık bölgesi aşırı derecede önemli yani zaten orayı temiz tutmayan birininde temiz olmasını beklemeyin!!!
Bi kesinlikle duş almalı sürekli ☺️
Kasıkdan kastın, bildiğimiz kasık mi yoksa cinsl bölge penis ve çevresini mi demk istedin :))😉
Başka neresi olacak kardeşim 😒
Temiz olabilir yinede öyle biri :)) geç olsa da alan biri olabilir. Sürekli alması gerekiyorsa almalı tabi yazları hele😊
Yani senin kafan basmıyor herhalde ya da neyse
Penis çevresi ve vücut temizliği
Hayır olmaz nasıl olsun oraya bakmayan insan temiz olması imkansız bir keresi orayı bir hafta bile almasan eminim rahatsız edici ve kötü koku oluşur hijyen olmaz
Alıyor seninki alıyor mu farkı biliyon mu bilmem.
Koca vücutta oraya önem vermen özellikle de ilginc😁 kokudan ziyade görüntü hoş olmaz, koku olsa da her zaman olmz.
Kıaaltır belki adam vücudu temizler yine temiz olbilr öyleleride vardr içimizde😛
Genital bölge, göğüs, koltuk altı ve sırt bölgelerinde mümkünse kıl olmasın. Hijyene dikkat.
Ya olursa😁
Olur sölerız , dikkat😁
Sevmiyorum kanka. Eski erkek arkadaşım ter temiz idi. Olması gereken de o. :)