Yeme & İçme Akşam arkadaşları yemeğe davet ettim hangisini yapayım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Fırında tavuk şiş mi tavuklu pide miayrıyeten sarma da saracam. Güncellemeler1 yıl Güncel Akşam arkadaşları yemeğe davet ettim hangisini yapayım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fırında tavuk şiş 0 0 Yorumla
Ara_Sıcak_26 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bence Mercimek çorbası, Kuru fasulye, Pilav, Cacık... Emin ol daha heyecan verici 😊 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya😂 Yorumla Ara_Sıcak_26 1 yıl Farklı olucan diyorsun😊Kaç kişi gelicek eşli mi? Yorumla
jackhans73 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl tek yemek daha iyifırında tavuk tavaharikaama tarifi bmden al 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Neden tek yemek Yorumla jackhans73 1 yıl tadı damakta harikaçift yemek damak bozar Yorumla Soran 1 yıl HmmmAz olmaz mı Yorumla jackhans73 1 yıl ona göre çoğalten birincisisizin orada a101 var mıya da şok Yorumla Soran 1 yıl Yok Yorumla jackhans73 1 yıl olsa a 101 denpiliç ızgara al derdimçok harikadır Yorumla Soran 1 yıl Olmaz😂 Yorumla jackhans73 1 yıl neden olmaazzzz Yorumla Soran 1 yıl Basite kaçmam Yorumla jackhans73 1 yıl birgün kendin içino yemeği dene.. Yorumla
vdoruk Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Tavuğu tereyağında tavada çevir pilav yap. Sarmaylada off 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ya çok klasik Yorumla vdoruk 1 yıl Zevsiz Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Tavuk şiş 2 1 Yorumla Soran 1 yıl İki yemek çok mu olur Yorumla
Ankaraninbeyazi Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Fırında tavuk 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Klasik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fırında tavuk şiş
Bence Mercimek çorbası, Kuru fasulye, Pilav, Cacık... Emin ol daha heyecan verici 😊
Yok ya
😂
Farklı olucan diyorsun😊Kaç kişi gelicek eşli mi?
tek yemek daha iyi
fırında tavuk tava
harika
ama tarifi bmden al
Neden tek yemek
tadı damakta harika
çift yemek damak bozar
Hmmm
Az olmaz mı
ona göre çoğalt
en birincisi
sizin orada a101 var mı