Yeme & İçme Aldığım kek şöyle çıktı ne yapmalıyım markete geri götürüp iade etsem mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aldığım kek şöyle çıktı ne yapmalıyım markete geri götürüp iade etsem mi Aldığım kek şöyle çıktı ne yapmalıyım markete geri götürüp iade etsem mi? Cevapla Market Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. uğraşma bence 0 0 Yorumla
celebface Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl eti'ye yaz instagramdan, kod falan biseyler varsa onlarin da fotografini gonder. genellikle ozur dilemek icin hediye biseyler gonderiyolar 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Instagram'dan görürler mi ki Yorumla celebface 1 yıl goruyolar genelde Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Üretim aşamasında birinin canı çekmiş 1 ısırık almış djdjd 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Konudan alakasız tam bi avukat tipin var Yorumla vDuhe 1 yıl Hemen vekaletini bana verebilirsin dava açarız markete Yorumla Soran 1 yıl Hahahah bana uyar Yorumla
Zachvilla Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Şöyle cıktı derken beklediğin gibi mi çıkmadı yoksa paket mi yırtılmisti anlamadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Neyi var pek anlayamadım 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Üstü soyulmuş Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Normal ya çoğu öyle çıkıyor yapışıyor üstüne Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
uğraşma bence
eti'ye yaz instagramdan, kod falan biseyler varsa onlarin da fotografini gonder. genellikle ozur dilemek icin hediye biseyler gonderiyolar
Instagram'dan görürler mi ki
goruyolar genelde
Üretim aşamasında birinin canı çekmiş 1 ısırık almış djdjd
Konudan alakasız tam bi avukat tipin var
Hemen vekaletini bana verebilirsin dava açarız markete
Hahahah bana uyar
Şöyle cıktı derken beklediğin gibi mi çıkmadı yoksa paket mi yırtılmisti anlamadım
Nasıl çıkmasını bekliyordun😄
Neyi var pek anlayamadım
Üstü soyulmuş
Normal ya çoğu öyle çıkıyor yapışıyor üstüne
Ye gitsin
10 lira için.
Ne var kekte
bir şey yok kekte
Ettt
Ne çıkmış? Bir şey gözükmüyor
et tabi
ya yok ye