Yeme & İçme Kahvaltıda yulaf ezmesi yer misiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl hayırlı olsun bu soruyuda silemiyorum😏 Kahvaltıda yulaf ezmesi yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. yerim tabi ki de evet sdfsdf 0 0 Yorumla
setanalsever Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl herhangi bi saatte herhangi bisey yenilebilir/ icilebilir bunun yulafla ya da rakiyla bi alakasi yok ki 1 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Yulaf ezmeli kuruyemişli barları, dışarda ara öğün olarak tüketiyorum. Ama kahvaltıda tüketmek. 0 0 Yorumla
1kahveyenedersin Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Spor yapan biri olarak bir onu yemedim. Yulafa da bulaşırsam tribe girerim. Doğal iyidir yaa. Ne istersek kararınca yiyoruz zaten. 0 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Bu tabaktaki malzemeler için süt çok az hatta eksik. Genelde sevmem yulaf ezmesini. 0 0 Yorumla
Işıkhızında Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 58% 1 yıl Bi kere diyet yaparken yiyeyim deyim. Şerefimle aç gezerim daha iyi. 0 0 Yorumla
LonelyHead Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Biraz kuru üzüm, tarçın, hindistan cevizi, çok az şeker. Leziz olur 0 0 Yorumla
Kralbop Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kahvaltı yapmayı sevmiyorum kahve daha güzel geliyor bana 0 0 Yorumla
ZzAllalone Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 101% 1 yıl Bir ara denedimde yutamıyorum, güzel bir şey değil.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
yerim tabi ki de evet sdfsdf
herhangi bi saatte herhangi bisey yenilebilir/ icilebilir bunun yulafla ya da rakiyla bi alakasi yok ki
Yulaf ezmeli kuruyemişli barları, dışarda ara öğün olarak tüketiyorum. Ama kahvaltıda tüketmek.
Spor yapan biri olarak bir onu yemedim. Yulafa da bulaşırsam tribe girerim. Doğal iyidir yaa. Ne istersek kararınca yiyoruz zaten.
Bu tabaktaki malzemeler için süt çok az hatta eksik. Genelde sevmem yulaf ezmesini.
Bi kere diyet yaparken yiyeyim deyim. Şerefimle aç gezerim daha iyi.
Biraz kuru üzüm, tarçın, hindistan cevizi, çok az şeker. Leziz olur
Kahvaltı yapmayı sevmiyorum kahve daha güzel geliyor bana
Bir ara denedimde yutamıyorum, güzel bir şey değil..
Pek yemem
Olursa yiyorum nadir yani
evet cilekle cok guzel oluyor
Yerim severim.
Yulaflı yumurta yiyorum
Yemem ya tadını sevmiyorum
Yok gerek yok Muhlama var
Pasta yiyorum.
Yemem sevmem
Yiyorum
Yerim
Yemem