Sabahları tarhana değil de mercimek çorbası daha çok hoşuma gidiyor. Tarhana çorbasını geceleri burada çalışanlar yapıyor bir de bol acılı yapıyorlar 2 tabak yiyorum. Ağzım yana yana yiyorum ama çok güzel oluyor. Bir de ben yani acıyı sevmem o kadar ama o çorba var ya nasıl gidiyor. Ölüyü diriltir resmen tarhana çorbası. Hatta Keloğlan filminde de var ya kız nasıl uyandırıyor tarhana çorbası. Bazı şeyleri boşuna söylemiyorlar da yapmıyorlar da yani bir sebebi var. Ama benim hoşuma daha çok giden kırmızı mercimek çorbası.
Tarhanayı her zaman sevemiyorum Bazan tadı güzel geliyor bana Bazanda tadı cok acımsı oluyor Sanırım bu tarhana çeşitlerinden yapılış şeklinden ve yapan kişiden kaynaklı olabiliyor Ama biri yapıpta önüme koysa şapırdata şapırdata içerdim misler gibiiii ama nerdeeeee
Aaa teşekkür ederim evdeyim yatıyorum 3 gün oldu ama hala sancı ağrı devam ediyor hareket ederken batıyor çarşamba kontrol var çarşambadan sonra düzelirim gibime geliyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Soguk falan gelmez bakalim çarşamba kontrol nasıl geçecek iyi geçer umarım. Anı hareketlerden falan kacin unutupta ters hareket yapmaman lazim bu kas kemik ameliyatları biraz dikkat ister.
Özledim desem yeridir. Taze olmayan ekmek doğranıp, kavrulmuş salça dökülecek üstüne, bir de kuru biber kızartılacak. aşırı canım çekti valla. Kokusu miss😍 yanında çay veya kahve olursa tarhanaya hakaret olur aman diyim 🤨
Sabahlari çorba güzel oluyor hayır demem. fakat tercihim ezo ya da mercimekten yana oluyor genelde. Bu kış soğuklarında tavuk suyuda güzel gidiyor arada 😄
Offf varya enfes olur hafta sonu bazen yaparim çocuklara hep birlikte yeriz , birde ben ekmek kızartıp atarım içine çok güzel olur tarhana kışın hem daha sağlıklı olur hem daha doyurucu olur
Yaw böylede insanın canı cektirilmezki ne yapalım adanayamı gidelim acaba bu lezzetlerden mahrum kalmamak için Show yaptım diyorsun ellerine kollarına sağlık yiyebilene ne mutlu olmayanlarda iç çekmeye dewam 😂
@fesfs yani tanimayanmi var birde senden güzel poğaça bekliyodum oda yok şimdi bazlama dedin onuda çekti canım ondanda istiyorum @KasiKesh Antep'e gidelim biz samurayın sözü var artık kaçamaz kurtulamaz 😂
@KasiKesh Türkler De o dediğin cilve erkeğine değer olsa bunca aldatmalar olmazdı vardır yapan ama cokcok az sayıda, çocuk merkezli ve ev işi. merkez li oluyorlar erkek çok sonra ki plana atılıyor,
@KasiKesh Türkmen araplar öyle değil, suriyede kaçıp geldiklerinde evet öyle bir algı oluştu ama temiz olan da var olmayan da ona bakar san Türklerin pasaklısids var
@27esmerim kiz cendere dedi sen bu sitede yemek konusunda hamarat olan teksin bende bide esmerim yapar oda antep li bizden beceriksiz çıkmaz dedim oda kim etiketle dedi öyle. oldi😂