Yeme & İçme Neli kek seversiniz? Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor petitolar yokluktan ağlıyo😂 Güncellemeler1 yıl Süper soru için teşekkürlerrrr🎆🎆 Neli kek seversiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Piştikten sonra gösterseydin de ağzımızın suyu aksaydı 1 5 Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Hehehe piştikten sonra petitolar dağıldı canavara benzedi ksjd Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Şimdi midendeler dimi Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Bi dilim bile yemedim🤦♀️ yaptığım tatlıları sevmiyorum kokunca canım çekmiyo Yorumla Aristokratımsı 1 yıl Ama nickin şişko, garip ikilem. Yorumla Aşkoşişko 1 yıl Nickle doğru orantılıyım da 😂 sürekli atıştırdığım biraz şişkoyum Yorumla
Gizli Üye (36-45) 29 gü Fındıklı olanı çok iyidir, hafif ıslak ve bol fındıklı. Çilekli pasta da güzel ama bence kek fındıkla ya da cevizle daha iyi gidiyor.#DiKeNLiYoLLaRrRrRrR 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Piştikten sonra gösterseydin de ağzımızın suyu aksaydı
Hehehe piştikten sonra petitolar dağıldı canavara benzedi ksjd
Şimdi midendeler dimi
Bi dilim bile yemedim🤦♀️ yaptığım tatlıları sevmiyorum kokunca canım çekmiyo
Ama nickin şişko, garip ikilem.
Nickle doğru orantılıyım da 😂 sürekli atıştırdığım biraz şişkoyum
Fındıklı olanı çok iyidir, hafif ıslak ve bol fındıklı. Çilekli pasta da güzel ama bence kek fındıkla ya da cevizle daha iyi gidiyor.
#DiKeNLiYoLLaRrRrRrR
Çikolatalı ve tarçınlı
1 Tabakta ben alayım lütfen
Portakallı kek severim.
Çikolatalı
ıslak kek
Üzümlü kek severim
Meyveli
Cevizli
Çilekli çikolatalı
fark etmez pek aram yok
Lımonlu