Yeme & İçme Sizce karşı cinsin genelde en sevdiği yemek nedir? Zeynep_qwr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Kızlar karnıyarık erkeklerde sakatat bayılıyor bence Sizce karşı cinsin genelde en sevdiği yemek nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Mercimek çorbası başka bir şey sevmiyorlar gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. genellikle pizza hamburger olur 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Erkekler en çok döner seviyor gibi. Bayılmayanına denk gelmedim hiç. 1 0 Yorumla
angelofthecity Takip Et Master Yaş: 49 , eic 69% 1 yıl Et kebap sulu ev yemegi genelde bunlari seviyorlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bizim millette mantı, yaprak sarması fantezisi var genelde o sebeple bunlar seçilir 0 2 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Kızlar mantı ve yaprak sarmasına bayılırmı sence Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne bileyim ben ne sevdiklerini kimisi turşu hastası oluyor böyle bir manyaga denk gelmiştim bir gün içinde bilmem kaç tane yemeden durmuyordu hani ona sorsan direkt onu derdi herhalde Yorumla
aleyyldrm Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Sorsam seni derlerler o yüzden sormiyormuyorhm hahha 0 1 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Öyle tiplere çok yüz verme Yorumla
Aşkoşişko Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Bence erkolar en çok kuru fasulye sever 1 0 Yorumla
kimsekimiste200 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl kiz naptin canim cekti 😂 0 2 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Karnıyarık mı Yorumla kimsekimiste200 1 yıl hic fark etmez direkt canim yemek cekti 😿 Yorumla
esmadag Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% 1 yıl Erkeklere et olsunda başka bisey istemez. 0 0 Yorumla
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Et yemeklerinin çoğunu sever erkekler. 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 523 cevap paylaştı. hamburger 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl hic alakadar degilim 0 1 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Helal Yorumla
Merttt007 Takip Et Xper 7 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Bunu kim yaptı 0 2 Yorumla Zeynep_qwr 1 yıl Soğan kebabı abi Yorumla Merttt007 1 yıl Güzelmiş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Mercimek çorbası başka bir şey sevmiyorlar gadası
genellikle pizza hamburger olur
Erkekler en çok döner seviyor gibi. Bayılmayanına denk gelmedim hiç.
Et kebap sulu ev yemegi genelde bunlari seviyorlar.
Bizim millette mantı, yaprak sarması fantezisi var genelde o sebeple bunlar seçilir
Kızlar mantı ve yaprak sarmasına bayılırmı sence
Ne bileyim ben ne sevdiklerini kimisi turşu hastası oluyor böyle bir manyaga denk gelmiştim bir gün içinde bilmem kaç tane yemeden durmuyordu hani ona sorsan direkt onu derdi herhalde
Resimdeki iyi görünüyor
Sorsam seni derlerler o yüzden sormiyormuyorhm hahha
Öyle tiplere çok yüz verme
Offf be soğan kebabına bak
Sarma ve et yemekleri.
Yaprak sarma kesinlikle
Kızlar en çok makarna seviyor gibi
Etli yemeklerin hepsi
Bence erkolar en çok kuru fasulye sever
kiz naptin canim cekti 😂
Karnıyarık mı
hic fark etmez direkt canim yemek cekti 😿
Bence en çok yaprak sarma severler
Erkeklere et olsunda başka bisey istemez.
Et yemeklerinin çoğunu sever erkekler.
hamburger
Kebap
Patates makarna
hic alakadar degilim
Helal
Bunu kim yaptı
Soğan kebabı abi
Güzelmiş
Patlıcan 😂
Yaprak sarması
Sarma.