Yeme & İçme Mısırın en sevdiğiniz hali nedir? beşiktaşlıbirkedy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Haşlanmış, kızarmış veya patlamış? Görselde gördüğünüz mısır kaburga, deneyin bence. 😋 Mısırın en sevdiğiniz hali nedir? Cevapla Nedir Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Afiyet olsun. Bardakta haşlanmış mısır ve patlamış mısır severisss 1 2 Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl teşekkürler <3 Wineandorange 1 yıl Rica ederim ❤️
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Haşlanmiş canim ama harika görünüyor afiyet olsun 1 1 Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl tenk yuu Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kozde ya da kor da pişmiş halı hem iş tadı hemde mısır tadı süper oluyor 1 0 Yorumla
Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Patlamış mısıra yanında doritos cipsle kolayla falan bayılıyorum ama suda mısırı da yerim ayırt etmiyorum her türlü 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Bu kızarmış halini hiç denemedim nasıl yapıyorsunuz direkt yağ koymadan tavanın içinde mi pişiyor 0 4 Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl Airfryer veya fırında yapılabilir ben fırında yaptım daha güzel oluyor. Yağlı kağıdın üstüne koyup yağ, baharat vs attım harmanlayıp 200 derecede 25 dk pişti <3 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Teşekkürler deneyeceğim mutlaka tadı nasıl güzel oluyor mu Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl Rica ederim, ben çok sevdimm Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😍 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ayy müko duruyor afiyet olsun 1 1 Yorumla beşiktaşlıbirkedy 1 yıl teşekkür ederim <3 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Haşlanmış ve patlamış ve közlenmiş severim djdjd 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Afiyet olsun. Bardakta haşlanmış mısır ve patlamış mısır severisss
teşekkürler <3
Rica ederim ❤️
Haşlanmiş canim ama harika görünüyor afiyet olsun
tenk yuu
Kozde ya da kor da pişmiş halı hem iş tadı hemde mısır tadı süper oluyor
Patlamış mısıra yanında doritos cipsle kolayla falan bayılıyorum ama suda mısırı da yerim ayırt etmiyorum her türlü 😂
Bu kızarmış halini hiç denemedim nasıl yapıyorsunuz direkt yağ koymadan tavanın içinde mi pişiyor
Airfryer veya fırında yapılabilir ben fırında yaptım daha güzel oluyor. Yağlı kağıdın üstüne koyup yağ, baharat vs attım harmanlayıp 200 derecede 25 dk pişti <3
Teşekkürler deneyeceğim mutlaka tadı nasıl güzel oluyor mu
Rica ederim, ben çok sevdimm
😍
Ayy müko duruyor afiyet olsun
teşekkür ederim <3
kaynamis isira isira yemek guzel..
Közde severım haşlamada
Haşlanmış ve patlamış ve közlenmiş severim djdjd
Hiç denemedim merak ettim
Haşlanmış halini daha çok seviyorum.
Közde pişmiş hali
Haşlanmış kaynatınca leziz ya