Yeme & İçme Şekersiz unsuz tatlı sever misiniz? Lena_22 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle diyetik tarifler öneren varsa paylaşırsa sevinirim. Siz de yapıyor musunuz diyetik tarifler? Şekersiz unsuz tatlı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Tarif olarak bilmiyorum ama hurmadan yapılan bir diyet tatlısı çok hoşuma gitmişti. youtube da bulabilirsiniz bu tarz tarifler 0 0 Yorumla
Biröylebirböyle__ Takip Et Master Yaş: 26 , eic 70% 1 yıl Hic sevmem ya. Tarif neyse o. En iyi instagramda bulursun diyetisyenler surekli paylasiyor 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Sevmem seveni de sevmem eşim yaparsa yerim 0 2 Yorumla Lena_22 1 yıl Dışarıdan aldığım tatlılar aşırı şekerli o yüzden evde yapıyorum. Sen seviyor musun tatlı? Yorumla Gök-mavi 1 yıl Seviyorum dedim yaa kuzum ben seninle niye anlaşamıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tarif olarak bilmiyorum ama hurmadan yapılan bir diyet tatlısı çok hoşuma gitmişti. youtube da bulabilirsiniz bu tarz tarifler
Hic sevmem ya. Tarif neyse o. En iyi instagramda bulursun diyetisyenler surekli paylasiyor
Kakaolu yulaf deniycem bakalım
Sevmem seveni de sevmem eşim yaparsa yerim
Dışarıdan aldığım tatlılar aşırı şekerli o yüzden evde yapıyorum. Sen seviyor musun tatlı?
Seviyorum dedim yaa kuzum ben seninle niye anlaşamıyorum
Hayır
Severiz yeriz
Hyr sevmm