Yeme & İçme Hadi iki yemeği eleyeceksiniz, bunlar hangisi olurdu? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor oyy ben çok zorlandim ama pilav ve hamburger çıkartıyorum fasulyeee sarma digerleri olmadan olmaz 🤩 Güncellemeler1 yıl bu soru bi güncel hak ediyor bere-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft Hadi iki yemeği eleyeceksiniz, bunlar hangisi olurdu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. hamburger yerim 1 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Sarma elendi,İçli köfte elendi,Hamburger elendi,Pilav elendi,Dürüm ve kuru fasulye kaldı ohh. 1 0 Yorumla
olalaaa__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Üstteki hamburger ve sağ alttaki durum. Çnkü tatları artık o kadar albenili gelmiyor bana. Sürekli yemekten sanirim 1 0 Yorumla
Solleizz Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Kuru fasulye galiba o onu direk çıkarırım birde dürüm gibi olan var birde onu çıkartırım 1 0 Yorumla
cenk06cenk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 87% 1 yıl Tavuklu pilav ve icli kofteyi eleyelim 1 0 Yorumla
yorichi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 1 yıl Hangisini sen yaptın onu eledim 1 1 Yorumla gskız21 1 yıl hepsiii Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hamburger yerim
Sarma elendi,
İçli köfte elendi,
Hamburger elendi,
Pilav elendi,
Dürüm ve kuru fasulye kaldı ohh.
Üstteki hamburger ve sağ alttaki durum. Çnkü tatları artık o kadar albenili gelmiyor bana. Sürekli yemekten sanirim
İçli köfte kalsın. Diğerleri gidebilir.
Kuru fasulye galiba o onu direk çıkarırım birde dürüm gibi olan var birde onu çıkartırım
Tavuklu pilav ve icli kofteyi eleyelim
Döner le o Burgeri eliyorum
Fasulye ile içli köfte gidebilir
Bi tek sarma kalsın yeter 😂
Sarma ve içli kofte gidebilir.
Fasulyeyle içli köfte dgidebilir
Hamburger ve döneri elerdim.
hiçbirini çıkartmam sen çıkart
Kuru fasulye ve içli köfte👎
Sağ üst sol alt kalsın yeter
Hangisini sen yaptın onu eledim
hepsiii