Bir boğa burcu olarak Gece yemek yeme mesaim başladı en pratik ama lezzetli olabilecek her evde olan malzemeler ile yapılabilecek bi yemek söyler misiniz? 1-2 tane öneride bulunun ama 😅
Kavurmalı patates 😊. patatsleri yıkayıp doğrayıp küp küp doğrayıp az bir yağda yarı kızarmış şekilde pişir. ona birtane soğan küçük küçük doğra tuz kara biber, en sonda hepsi piştikten sonra kavurmaları doğra küçük küçük patatesle de onları az pişir. veee turşuyla çok lezzetli oluyor
Ben gece 1 de ikide saç tava yapıyorum ama tavuk göğsü ile baharatı çok iyi yapıyorum bi ara domates kabuklarını soymayı unuttuğum için yemekten vazgeçmiştim
Ahahahaha Onlar beni tatmin etmiyor shshsh illa böyle aşırı lezzetli bi şey olmalı pişi falan yapmıştım bi kerede annem uykusundan kokuya kalkıp Allah akıl fikir versin demişti
Beni bi sözüm vardır mesela “Yiyecekler Bu Dünya’nın Cennetidir” diye hayat mottom bu mesela çocukluğumda yemekle hiç aram yoktu 2 kaşık yemek yiyim diye annem tüm mahallenin kızlarını toplar yemeğe çağırırdı bende onlarla yerim diye sonradan yemeğe çok düşkünlüğüm başladı mesela bide şey diye düşünüyorum hayatta yaşadığımız güzel şeyler bir süre sonra gelip geçiyor ama yemek yiyorsun mesela bitiyor yerken keyif alıyorsun 5-6 saat sonra yeniden acıkıyor insan ve yeninden yemek yiyip yeniden mutlu oluyor🤣🤣