Yeme & İçme Kahvaltıda mısır gevreği yer misiniz?🥛🫐? Eslemm18 Takip Et Yoda Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Seviyorum ama hemencik acıkyorum yiyince 🥲🥺 Güncellemeler1 yıl Süper question. Kahvaltıda mısır gevreği yer misiniz?🥛🫐? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet yerim tabi ki de 0 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Herkesin saglikli oldugunu düşünüp aslinda zararli olan kahvalti türü 1 3 Yorumla Eslemm18 1 yıl Zararlı olduğunu biliyorum 🥺 ama çok güzel Yorumla Luna44 1 yıl Ben bunu eskiden sutsuz yiyodum oyle daha guzeldii Yorumla İST34MLT44 1 yıl @Luna44Teşekkür ederim ilk defa doğru yorum görüş yazın birisin bu yulaf mısır gevreği hakkında Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Az önce yedim ve yuvarlak olanından klasik artı yulaf ekledim 🙂 0 4 Yorumla Eslemm18 1 yıl Aaa 😂 sen kahvaltıda yermisin? Yorumla Mr_KaoS 1 yıl Bazen yiyorum 🙂🙂 Yorumla Eslemm18 1 yıl Bir ortak noktamız daha 😂 Yorumla Mr_KaoS 1 yıl Tabiki 😊 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Öyle şeyler asla yemem klasik Türk kahvaltı en güzeli 0 0 Yorumla
Heecanimhee Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Bazen canim cok cekiyor yiyorum. Ayda bir falan 0 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Çünkü onlar diyet ürünü değil. Sağlıksız ve katkı maddeleri dolu. 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl kahvaltı denildigi zaman ekmek zeytin peynir falan gelir akla gevrek nedir ki? 0 0 Yorumla
Erkannn46 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl Hiç denemedim ama bu sorudan sonra deneyeceğim 1 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Dene canım çok güzel seversin Yorumla Erkannn46 1 yıl Peki 🙏🙏 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Ayy ne güzel gorunuyor 0 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Aşkım gel sana da verim 🥺 Yorumla everkeğii 1 yıl Ver aşkım yerim 😋 Yorumla
carafairy Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayır normal Türk kahvaltısı seviyorum 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. İşe gideceğim zamanlarda evet 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. hayır bana göre değil 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yemek 0 1 Yorumla beyzaondr350 1 yıl yemem Yorumla
Kul_General Takip Et Xper 5 Yaş: 26 1 yıl koko gobs 0 2 Yorumla Eslemm18 1 yıl Yok ya o çok şekerli Yorumla Kul_General 1 yıl ozaman sadec süt Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Evet yerim tabi ki de
Herkesin saglikli oldugunu düşünüp aslinda zararli olan kahvalti türü
Zararlı olduğunu biliyorum 🥺 ama çok güzel
Ben bunu eskiden sutsuz yiyodum oyle daha guzeldii
@Luna44
Teşekkür ederim ilk defa doğru yorum görüş yazın birisin bu yulaf mısır gevreği hakkında
Az önce yedim ve yuvarlak olanından klasik artı yulaf ekledim 🙂
Aaa 😂 sen kahvaltıda yermisin?
Bazen yiyorum 🙂🙂
Bir ortak noktamız daha 😂
Tabiki 😊
Öyle şeyler asla yemem klasik Türk kahvaltı en güzeli
Bazen canim cok cekiyor yiyorum. Ayda bir falan
Çünkü onlar diyet ürünü değil. Sağlıksız ve katkı maddeleri dolu.
kahvaltı denildigi zaman ekmek zeytin peynir falan gelir akla gevrek nedir ki?
Hiç denemedim ama bu sorudan sonra deneyeceğim
Dene canım çok güzel seversin
Peki 🙏🙏
Ayy ne güzel gorunuyor
Aşkım gel sana da verim 🥺
Ver aşkım yerim 😋
Hayır yemem
Müsli ve yulaf tok tutuyor.
Bazen olduğu zaman yerim 😍
Nadiren yediğim oluyor
Hayır normal Türk kahvaltısı seviyorum
Yemeyi tercih etmiyorum