Yeme & İçme Çorbaya ekmek doğrar mısınız? kafkass31 Takip Et Master Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor En sevdiğim yeme şekillerinden birisi. Mercimek çorbasına ekmek ve üzerine biraz da yoğurt..🍵🥖 Çorbaya ekmek doğrar mısınız? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Sıcak yemeklerin üzerine yoğurt sevmiyorum. Çorbaya kesin doğranır 😄 0 2 Yorumla kafkass31 1 yıl Yoğurt da güzel oluyor ben her yemekte Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Oluyor ama ayrı 😄 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Kuru yufkayı doğrayınca daha bi güzel oluyor çıtır çıtır 0 6 Yorumla kafkass31 1 yıl Onu denemedim Yorumla kafkass31 1 yıl Çıtır değil de hamur gibi seviyorum Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Hıı onu bilmem o zaman Yorumla kafkass31 1 yıl Çıtırin neyini seviyorsunuz 😄 Yorumla Gercegimsanri 1 yıl Hamur hoşuma gitmiyor benim de🙃 Yorumla kafkass31 1 yıl Çoğu kişi çıtır seviyor ya Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Doğrarım tabi geçenlerde canım çekti valla 0 3 Yorumla kafkass31 1 yıl Buyur beraber olsun 😄 Yorumla ѕüтʟüĸαнve 1 yıl Teşekkür ederim afiyet olsun ☺️ Yorumla kafkass31 1 yıl Teşekkürler Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Evet çocukluktan beri böyle içerim🥰 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Ne güzel:) Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hayır.. 0 3 Yorumla kafkass31 1 yıl Dene Yorumla Malefiz1313 1 yıl Küçükken annem verirdi hiç sevmezdim)) Yorumla kafkass31 1 yıl Hmm o zaman farklı Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl çorba içmiyorum 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Neden
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Eskiden yapardım 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Şimdi de güzel Yorumla
Meredith_Walker Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl gerçek gurmeler çorbaya ekmek doğrarlar 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Demi 😄 Yorumla
Buseee777 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 1 yıl Ekmeksiz çorba içmem 0 1 Yorumla kafkass31 1 yıl Kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıcak yemeklerin üzerine yoğurt sevmiyorum. Çorbaya kesin doğranır 😄
Yoğurt da güzel oluyor ben her yemekte
Oluyor ama ayrı 😄
Kuru yufkayı doğrayınca daha bi güzel oluyor çıtır çıtır
Onu denemedim
Çıtır değil de hamur gibi seviyorum
Hıı onu bilmem o zaman
Çıtırin neyini seviyorsunuz 😄
Hamur hoşuma gitmiyor benim de🙃
Çoğu kişi çıtır seviyor ya
Mercimekncorbasina ekmek dogramak guzel oluyor
Doğrarım tabi geçenlerde canım çekti valla
Buyur beraber olsun 😄
Teşekkür ederim afiyet olsun ☺️
Teşekkürler
Evet çocukluktan beri böyle içerim🥰
Ne güzel:)
Hayır..
Dene
Küçükken annem verirdi hiç sevmezdim))
Hmm o zaman farklı
çorba içmiyorum
Neden
Eskiden yapardım
Şimdi de güzel
gerçek gurmeler çorbaya ekmek doğrarlar
Demi 😄
Ekmeksiz çorba içmem
Kesinlikle
Asla. Benim midemi bulandırıyor bu olay.
ekmeksiz daha güzel bence
Evet doğrarım..