Yeme & İçme Menemen soğansız yenir mi? Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Arkadaşımla menemen yapıyoruz bu saatte ama soganimiz yok domates ve yumurta sadece 🥹 Güncellemeler1 yıl SS Teşekkürler KS 🥳 Menemen soğansız yenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. soğanlı yerim ben 1 0 Yorumla
straßenkatze Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Biber varsa soğansız şekilde biber yumurta domates efsane üçlü 1 2 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Biber de yok 🥲 straßenkatze 1 yıl Olur yaa, ama efsane diyemeyiz
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Biber olsa kabul edilebilir bir menemen:)Sabah soğansız diğer günün dilimlerinde soğanlı. Ünlü aşcılarda açıklamıştı bunu. 1 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Afiyet olsun biber var mı? İ da güzel oluyor.😋 1 2 Yorumla Atarlikizzz00 1 yıl Yok Yorumla by_kowboy 1 yıl Domatesli olacaktır ama olsun yenir yine de ☺️ Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Çok menemen sevmem yersem de soğansız yerim… 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Bence soğan yakışıyor ama çoğu insan sevmiyor 0 0 Yorumla
imbackbitchezzz Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Soganli herhangi bir yemek yemiyom 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben zaten soğansız yerim
soğanlı yerim ben
Biber varsa soğansız şekilde biber yumurta domates efsane üçlü
Biber de yok 🥲
Olur yaa, ama efsane diyemeyiz
Biber olsa kabul edilebilir bir menemen:)
Sabah soğansız diğer günün dilimlerinde soğanlı. Ünlü aşcılarda açıklamıştı bunu.
Afiyet olsun biber var mı? İ da güzel oluyor.😋
Yok
Domatesli olacaktır ama olsun yenir yine de ☺️
Çok menemen sevmem yersem de soğansız yerim…
soğan menemene hakarettir yaa 🥹
Soğansız yiyorum ben hep
yenir neden. yenmesinki
Asıl soğansız yenir zaten
Soğansız hiç bir yemek yenmez
Bence soğan yakışıyor ama çoğu insan sevmiyor
Soganli herhangi bir yemek yemiyom
Yenir
her türlü yerim
yoksa meçbur yenir
Yenir tabi
Yenir evet