Yeme & İçme Kendi evimde ilk akşam yemeğim nasıl duruyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Haha Güncellemeler1 yıl Fazla yapmışım doydum Kendi evimde ilk akşam yemeğim nasıl duruyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. güzel duruyor Afiyet olsun. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 1 yıl Afiyet olsun. Hayırlı olsun. Güle güle hergun evini kullan. Tabağındaki yemeğin adı ne? Tatlı mı acı mi 0 6 Yorumla Eğitilme 1 yıl 3 tane domates kalmistir 🤣 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkürler, sebzeleri biraz kızartıp noodle makarnasıyla & köri sosuyla kaynattım tadı kötü olmuş 😂😂 ama yine de yedim Yorumla Eğitilme 1 yıl Sebzeleri kizartmadan yesen daha tatlı oluyorlar. Ben direk yeyince dsha çok hoslaniyorum. Spagetti al domates salcasi biraz biber salçası sarımsak kizart daha pratik Yorumla Eğitilme 1 yıl Başka yemek yapamam artık. Üşendin , eldeki imkan bu 🤣🤣🤣 olsun afiyet bal olsun. Yorumla Soran 1 yıl Zaten fazla doydum 😂. Teşekkürler! İyi akşamlar Yorumla Eğitilme 1 yıl Bonsoir madame 🍷 Yorumla
kbdyiorhan2834 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Bu yemek mi şimdi hiç mi yemek yapmasını bilmiyosun 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bu tarz yemeyi seviyorum sana ne Yorumla
Aşian-Vassal Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 49% 1 yıl Evimde ilk sushi yemiştim hiç unutmam bir sonbahar aksamiydi 2 gün sonra göreve gittim daha gidemedim eve 7 senedir 🥹🥹 0 0 Yorumla
lllllx Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Noodle o kadar çirkin ve lezzetsiz duruyor ki tadının berbat olduğu apaçık belli 0 0 Yorumla
Muhalif_Vatandaş Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl Iy bunlar ne aç kalırım bunlarla ben 125 kg olcam dha 0 1 Yorumla Muhalif_Vatandaş 1 yıl he he doymuş Yorumla
Kamdu Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Bunların tadının iyi olabilme olabilitesi yok 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Salata güzeldi sadece Yorumla Kamdu 1 yıl Afiyet olsun Yorumla
Cemseba Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 34% 1 yıl Güzel gözüküyor chopstick kullanıyosun çok hoş 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. afiyet olsun, gayet güzel 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Yemek görseli bir sonra ki paylaşımda mı? 0 0 Yorumla
Kelimelerin-Efendisi Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Hayırlı olsun güle güle otur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
güzel duruyor Afiyet olsun.
Afiyet olsun. Hayırlı olsun. Güle güle hergun evini kullan. Tabağındaki yemeğin adı ne? Tatlı mı acı mi
3 tane domates kalmistir 🤣
Teşekkürler, sebzeleri biraz kızartıp noodle makarnasıyla & köri sosuyla kaynattım tadı kötü olmuş 😂😂 ama yine de yedim
Sebzeleri kizartmadan yesen daha tatlı oluyorlar. Ben direk yeyince dsha çok hoslaniyorum. Spagetti al domates salcasi biraz biber salçası sarımsak kizart daha pratik
Başka yemek yapamam artık. Üşendin , eldeki imkan bu 🤣🤣🤣 olsun afiyet bal olsun.
Zaten fazla doydum 😂. Teşekkürler! İyi akşamlar
Bonsoir madame 🍷
Bu yemek mi şimdi hiç mi yemek yapmasını bilmiyosun
Bu tarz yemeyi seviyorum sana ne
Evimde ilk sushi yemiştim hiç unutmam bir sonbahar aksamiydi 2 gün sonra göreve gittim daha gidemedim eve 7 senedir 🥹🥹
Noodle o kadar çirkin ve lezzetsiz duruyor ki tadının berbat olduğu apaçık belli
Iy bunlar ne aç kalırım bunlarla ben 125 kg olcam dha
he he doymuş
Bunların tadının iyi olabilme olabilitesi yok
Salata güzeldi sadece
Afiyet olsun
Ne kadar kira veriyon
İlk akşam için gayet iddialı 😂😊
İnsanın kendi evi gibisi yok
Güzel görünüyor mekan da iyi
Güzel gözüküyor chopstick kullanıyosun çok hoş
Afiyet olsun hayırlı olsun ☺️
afiyet olsun, gayet güzel
Yemek görseli bir sonra ki paylaşımda mı?
Muhteşem görünüyor afiyet olsun
Ellerine sağlık afiyet olsun
Çok iyi misafir kabul ediyor musun
Japon musun kuniçiva
Hayırlı olsun güle güle otur
Bana hitap etmiyor, afiyet olsun.
Görüntü iyi içerik iyi değil
Tek yaşamaya mi başladın
Afiyet olsuun 😍😍
İyi.
Allah kurtarsın
Acıktım eline sağlık