Yeme & İçme Hello, yemeğim nasıl gözüküyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Tabaktaki yemeğin adi chimicanga Meksika mutfağından bir yemekmiş. Dışı hamur, içinde de mantar, tavuk, misir falan var tadı güzel. İş yerinde bazen değişik yemekler çıkıyor bu hafta da bu var🫠 Hello, yemeğim nasıl gözüküyor? Cevapla Fal Soruları Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. güzel gözüküyor 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Bir sunumunda yapmıştım o yemeği , güzel yorumlamışsın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bunu denemiştim gayet lezzetli, sen beğendin mi? Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💕🤍 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl fabrika tablot yemek ne kadar güzel olabilir ki 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Yemekleri güzel, her hafta menüyü değiştiriyorlar ben beğeniyorum Yorumla Adanus0101 1 yıl Ben bir türlü sevemedim bana hep yağlı ve tatsız geliyor Yorumla Soran 1 yıl Yemek şirketi güzel yapiyor farklılık vardır her firmada Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
güzel gözüküyor
Bir sunumunda yapmıştım o yemeği , güzel yorumlamışsın
Bunu denemiştim gayet lezzetli, sen beğendin mi? Bu arada sitede görüş ve içeriklerini beğendiğim sınırlı insanlardan birisin💕🤍
fabrika tablot yemek ne kadar güzel olabilir ki
Yemekleri güzel, her hafta menüyü değiştiriyorlar ben beğeniyorum
Ben bir türlü sevemedim bana hep yağlı ve tatsız geliyor
Yemek şirketi güzel yapiyor farklılık vardır her firmada
Lezzetli bir şeye benziyor.
Tabldot yemek afiyet olsun
İş yeri tabilot yemeği gibim
güzel afiyet olsun
Denemek isterim🙃
Fotoğrafa bakarken damarlarım tıkandı
Görünüşü güzel