İlk defa dün yaptım normalde annem felanda yapmaz bizim orada yapmıyolar pek , tarifte iyice yoğurun dağılmasın diyordu yani bayada yoğurdum yine olmadı ya dağıldı dışı 🥺 Sonra sevgilime dışı dağılan içli köftemden bahsettim seni bu halinle kabul edemem dedi ayrıldı heryerden engellemiş bi daha adımı ağzına alma dedi.
İçli köfte yaptım dışı dağıldı, benimle kimse evlenmez mi?
Şaka mı yapıyorsun yoksa cidden engelledi mi? Allah kurtarmış onun gibi bir adamdan seni. Öyle adamla evlenme zaten bir zahmet. Köle arıyor, cahil, vizyonsuz.
Lan piyasa daha çay demleyemeyen , bi türk kahvesi bile yapamayan, bi coban salata bile yapamayan , bi makarna kavurup sosunu dahi yapamayan , isi gucu mal mal kurop veya kiyafet giyinip makyaj yapip foto cekilip avel avel dolanan, elinde olsa 8 tane daha erkekle konusup veya gozune kestirip butun erkekler ayni yaftasını vurmak icin tetikte bekleyen kari kayniyor 😳 senin dedigine bak şakamısın?
Bizim mutağımızda bu tür yemekler yok ama ortalama bende iyi yaparım bazen istediğim gibi çıkmaz hiç beceremem umurumda da değil en azından günü kurtarıyorum. Beyenmeyen de kalkar kendi yapar
içi içine sığmayan köfte diye iteleseydin knk kriz yönetimi birazcık ya 😂 yoğururken tavuk kıyması eklersen dağılmaz daha iyi tutar bu bilgiyi de bulamazsın her yerde 😂
İçli köfte o mutfağın en zor yiyeceklerinden biri. Ayrıca dışı dağılmasın istiyosan çift çekim kıymayı dışını yoğururken harcına koyarsan bağlayıcı olur 👍
Olur mu tam tersi içli köfte yaparken dışını dağıtan kişi iç güzelliğe önem veren maddeci olmayan duygulu anaç bir kadındır tam evlenilesi diye düşünemeyen bir adamla zaten olma ,😀
Evliligi neden sadece yemek yapmak olarak goruyorsunuz. Siz bunun icin evleniyorsunuz. Cok istiyorsan kurda gider ogrenirsin ama icinden geliyorsa kalbinin istemdigini zorla yapmaj zorunda değilsin
Seven bir insan için emin olun becerinin bir önemi yok, geçenlerde kek yaptım, kalıba yapıştı ve dağıldı hep ama sevgilim oturup gık demeden yedi… Gerçek sevgi kalple ilgilidir, boğazla falan değil yalan o elalem söylentileri.