Yeme & İçme Annen evde yokken yemeği kim hazırlıyor? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl kim Annen evde yokken yemeği kim hazırlıyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ben hazırlıyorum , babam hazırlıyor ya da sipariş veriyorum 1 1 Yorumla Soran 1 yıl kardeşin hazırlamaz mı Yorumla
notbadg Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Evde olsada olmasada ben hazırlıyorum malum sporcu olunca böyle oluyor 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Sporcunun yediği ne olur ki yahu tavuk pilavdan başka Yorumla notbadg 1 yıl Çok ön yargılı bir bakış açısı türlü türlü sebze yemekleri tavuk sote kavurma şekersiz tatlılar vb. Yorumla encokbensorarım 1 yıl O ömründe spor yapmamıştır ya :D Yorumla notbadg 1 yıl Olabilir ahahah😅 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Evdeyken de ben hazırlıyorum yemekleri. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çalış köle
Hayirhepimizkazandik Takip Et Xper 5 Yaş: 35 1 yıl Aç kaliyom. dermisim.😀 zaten ben yapiyom. ki ayrı yaşayınca 1 0 Yorumla
neftida Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Ben. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl kardeşlerin yardım etmiyorlar mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben hazırlıyorum , babam hazırlıyor ya da sipariş veriyorum
kardeşin hazırlamaz mı
Evde olsada olmasada ben hazırlıyorum malum sporcu olunca böyle oluyor
Sporcunun yediği ne olur ki yahu tavuk pilavdan başka
Çok ön yargılı bir bakış açısı türlü türlü sebze yemekleri tavuk sote kavurma şekersiz tatlılar vb.
O ömründe spor yapmamıştır ya :D
Olabilir ahahah😅
Evdeyken de ben hazırlıyorum yemekleri.
Çalış köle
Aç kaliyom. dermisim.😀 zaten ben yapiyom. ki ayrı yaşayınca
8 senedir kendim hazırlıyorum
Dolaba hazırlayıp birakiyor
Ben.
kardeşlerin yardım etmiyorlar mı?
Babam
ben.