Yeme & İçme Kahvaltıda ilk neyi gözünüze kestirip yersiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Günaydınsss✨Sabah kahvaltı rutinizin göz bebeği hangisidir?şöyle masa vardida biz mi hangisini secmedik 😅😅 Kahvaltıda ilk neyi gözünüze kestirip yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kahvaltı yapmıyorum. günaydın 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Sen sigara ve kahve ile başlarsın eminim 😀Günaydınn u Barış_LonelyForever 1 yıl Günaydın aynen öyle :D Soran 1 yıl Nasıl bildim ama 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl tam bildin 😅 Soran 1 yıl Pursaklara gelde kahve ısmarlayim sonra kaçırıriz seni yeni mahalleden çık gel 😅 u Barış_LonelyForever 1 yıl olur gelirim bilmediğim yerler 😅 Soran 1 yıl Buralarda hop 😅 yerler
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Domates çok seviyorum birde peynir öyle abartı bir şey sevmem 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Alsanaaa 🍅 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Kalsın şimdilik Yorumla Soran 1 yıl Çürür al 🍅🥺 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Bizde var başkasına ver siftah olsun Yorumla Soran 1 yıl Sorumdan çık Ozaman Yorumla Soran 1 yıl Masayı doldurma Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Küstün hemen Yorumla Soran 1 yıl Küstürücem seni Yorumla
yagmuronliine Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Tam yağlı Ezine ya da İzmir tulum peyniri, gözbebeğim olmaya değer 😅👌🏻 1 7 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl @yagmuronliine en pahalı peynirlerden biri sev bir zahmet Yorumla yagmuronliine 1 yıl Parasından çok en lezzetlisi desek 😅 Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl Milföy hamurunun içine koyup fırına atınca da güzel oluyor Yorumla yagmuronliine 1 yıl Milyöf Cook yağlı ve zararlı bir şey 😀 el açması peynirli böreği tercih ederim miss👌🏻😅 Yorumla yagmuronliine 1 yıl Biz boyoz la kahvaltı yapıyoruz genelde. Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl O zevkine bağlı her şey zararlı genelde zaten Yorumla вʟαcкנαcк 1 yıl İzmir'e çokça geldim ama hiç yemedim poğaça gibi bir şey galiba Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Labne ve tel peyniri varsa oraya doğru usulca yaklaşırım 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şurdaki lavaşın içine peynir, patates kızartması, sosismi sucukmu ondanda az bişi koyar dürüm yapıp yerim 0 0 Yorumla
İlker65 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Hepsi hazır olunca oturup yeriz ilk ağıza ekmek girer 0 0 Yorumla
GhostArt Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kahvaltıda ne var ona bakmak lazım. Ama kızartmalardan başlayabilirim. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl İlk hep bir yudum çay oluyor benim ya 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl salatalık domates 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Pp yakıyor 🔥 Yorumla Boavistaa 1 yıl senin ppdeki zeynep bastık değil mi ya çok benziyor nbmbmb Yorumla Soran 1 yıl İncir reçeli sendin aşkım Yorumla Boavistaa 1 yıl Hmm Yorumla Soran 1 yıl Melike Güner incir reçeli replik Yorumla Soran 1 yıl Senin Pp real mi? Yorumla Boavistaa 1 yıl Kendimi koymuyorum Yorumla Soran 1 yıl Bütün hayaller Paris biz Ankara Yorumla Boavistaa 1 yıl Paris bizi kıskanıyor Yorumla Soran 1 yıl Paris Hilton OMG kardeşim Yorumla
DwinchesteR Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Sucuk yumurta varsa anında bomba düşer:) 0 26 Yorumla Soran 1 yıl Ne bombası aman Yarabbi 😱 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Yok olur siler süpürür sömürürum diyom😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Biliyorum bende biraz ortaya bomba attım 😅 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Başkayim sanaaaaaaaa sana arsıızıımmmm😄 Yorumla Soran 1 yıl Harca hiç korkma hastayım sana dermansizimmmm Yorumla DwinchesteR 1 yıl Ohaaaa bildi helaaaal😄 Yorumla Soran 1 yıl Anıl Durmuş bir marka Yorumla Soran 1 yıl Yıldız Tilbe de * Yorumla DwinchesteR 1 yıl Yıldız 😍 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Tadım tuzum olacaksın benim, tadım tuzum olacaaaaak😄 Yorumla Soran 1 yıl Olmaz dillere düşmeyelimmm Yorumla DwinchesteR 1 yıl Ahahahahaa 😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Seni hatırladim su denizde kurtarsam yardım edermisin sorusundaki adam 😅 öpücük niye atiyon benim değil mi diyeb 😅 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Yok ya ben o değilim ne dedin anlamadim bile şu an 😄😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Tabi tabi Yorumla Soran 1 yıl Hırçın bir Denizde boğulsam beni kurtarırmıydın? ↗ Yorumla Soran 1 yıl Bak bakalım 😂 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Hain hatırladım tamam😘😘😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Tamam abim 😅 Yorumla DwinchesteR 1 yıl 😄😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Gülme abi Yorumla DwinchesteR 1 yıl Tamam gülmem abim Yorumla Soran 1 yıl Alsanaaa 🍳🥓 Yorumla DwinchesteR 1 yıl Sağol 😉 Yorumla Soran 1 yıl Göz kırma emojisi sevmiyorum Yorumla DwinchesteR 1 yıl Sen sevme ben severim 😉 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Ekmek, peynir, zeytin, reçel! 0 0 Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Önceliğim peynir çeşitleri, ardından zeytin. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kahvaltı yapmıyorum. günaydın
Sen sigara ve kahve ile başlarsın eminim 😀
Günaydınn
Günaydın aynen öyle :D
Nasıl bildim ama 😅
tam bildin 😅
Pursaklara gelde kahve ısmarlayim sonra kaçırıriz seni yeni mahalleden çık gel 😅
olur gelirim bilmediğim yerler 😅
Buralarda hop 😅 yerler
Domates çok seviyorum birde peynir öyle abartı bir şey sevmem
Alsanaaa 🍅
Kalsın şimdilik
Çürür al 🍅🥺
Bizde var başkasına ver siftah olsun
Sorumdan çık Ozaman
Masayı doldurma
Küstün hemen
Küstürücem seni
Tam yağlı Ezine ya da İzmir tulum peyniri, gözbebeğim olmaya değer 😅👌🏻
@yagmuronliine en pahalı peynirlerden biri sev bir zahmet
Parasından çok en lezzetlisi desek 😅
Milföy hamurunun içine koyup fırına atınca da güzel oluyor
Milyöf Cook yağlı ve zararlı bir şey 😀 el açması peynirli böreği tercih ederim miss👌🏻😅
Biz boyoz la kahvaltı yapıyoruz genelde.
O zevkine bağlı her şey zararlı genelde zaten
İzmir'e çokça geldim ama hiç yemedim poğaça gibi bir şey galiba
Labne ve tel peyniri varsa oraya doğru usulca yaklaşırım
Şurdaki lavaşın içine peynir, patates kızartması, sosismi sucukmu ondanda az bişi koyar dürüm yapıp yerim
Hepsi hazır olunca oturup yeriz ilk ağıza ekmek girer
Kahvaltıda ne var ona bakmak lazım. Ama kızartmalardan başlayabilirim.
İlk hep bir yudum çay oluyor benim ya
salatalık domates
Pp yakıyor 🔥
senin ppdeki zeynep bastık değil mi ya çok benziyor nbmbmb
İncir reçeli sendin aşkım
Hmm
Melike Güner incir reçeli replik
Senin Pp real mi?
Kendimi koymuyorum
Bütün hayaller Paris biz Ankara
Paris bizi kıskanıyor
Paris Hilton OMG kardeşim
Sucuk yumurta varsa anında bomba düşer:)
Ne bombası aman Yarabbi 😱
Yok olur siler süpürür sömürürum diyom😄😄
Biliyorum bende biraz ortaya bomba attım 😅
Başkayim sanaaaaaaaa sana arsıızıımmmm😄
Harca hiç korkma hastayım sana dermansizimmmm
Ohaaaa bildi helaaaal😄
Anıl Durmuş bir marka
Yıldız Tilbe de *
Yıldız 😍
Tadım tuzum olacaksın benim, tadım tuzum olacaaaaak😄
Olmaz dillere düşmeyelimmm
Ahahahahaa 😄😄
Seni hatırladim su denizde kurtarsam yardım edermisin sorusundaki adam 😅 öpücük niye atiyon benim değil mi diyeb 😅
Yok ya ben o değilim ne dedin anlamadim bile şu an 😄😄😄
Tabi tabi
Hırçın bir Denizde boğulsam beni kurtarırmıydın? ↗
Bak bakalım 😂
Hain hatırladım tamam😘😘😄😄
Tamam abim 😅
😄😄😄
Gülme abi
Tamam gülmem abim
Alsanaaa 🍳🥓
Sağol 😉
Göz kırma emojisi sevmiyorum
Sen sevme ben severim 😉
Merhaba,
Ekmek, peynir, zeytin, reçel!
Önceliğim peynir çeşitleri, ardından zeytin.
Et olan ne varsa pastırma sucuk gibi
Zeytin
Sanki 50 cesit konuyorda önümüze
Herşeyi yerim jkjkjkjkjkjkjk
Reçel
Peynir
Sucuk olur
Nutella
Peynir ve zeytin
Ne varsa
Çilek reçeli 😋