Yeme & İçme Turşu kavurmasını sever misiniz? ebibah Takip Et Xper 6 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Karadenize özgü turşu kavurma sabah akşam sofralarda olmazsa olmazımız 😄Of olsada yesek şimdik 😃 Turşu kavurmasını sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Ya bu turşu kavurma nedir, tadı nasıldır biri tarif etsin lütfen. 0 1 Yorumla ebibah 1 yıl Fasulye turşusundan çok yapılır bol soğan salça kavrulur turşu üstüne ilave edilir Yorumla
gamsız-kedersiz46 Takip Et Xper 5 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Evet yemiştim Karadeniz de gayet hoştu afiyet olsun 🙂 0 0 Yorumla
kacamiyorum Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bizim Karadeniz mutfağı yok olmalı 0 4 Yorumla ebibah 1 yıl Neyy 🤨 Yorumla kacamiyorum 1 yıl Kötü mutfağımız Yorumla ebibah 1 yıl Habi be sende Yorumla kacamiyorum 1 yıl Valla çok ciddiyim Yorumla
HakanGld Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl kavurmadan yemek daha iyi. karışık turşu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet seviyorum lezzetli oluyor
Ya bu turşu kavurma nedir, tadı nasıldır biri tarif etsin lütfen.
Fasulye turşusundan çok yapılır bol soğan salça kavrulur turşu üstüne ilave edilir
Evet yemiştim Karadeniz de gayet hoştu afiyet olsun 🙂
Bu karadenizde ot cop mu hep yemekler. Where is kebapss
Bizim Karadeniz mutfağı yok olmalı
Neyy 🤨
Kötü mutfağımız
Habi be sende
Valla çok ciddiyim
kavurmadan yemek daha iyi. karışık turşu.
Hiç tatmadım