Yeme & İçme Kek yaptım, güzel olmuş mu? PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kek 🥲 Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar kek hazır soru mizahiydi😁 Kek yaptım, güzel olmuş mu? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Alcyone__ Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Hazır kekler de küçülmüş artık eskiden daha genişti..:)) 0 1 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Tühya hazır kekler demi böyleymis Yorumla
Selinkorkmazz003 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Keşke dilimleyip üzerine çikolata falan döküp fırınlasaydın anlamazdık GWĞZJWLZHWLXJW 0 0 Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hazir felan değil demi sjdjd 1 3 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Suss 😃 Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Tezgah lan bu Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Ben bu oyunu bozarım herkes anladı ya Yorumla
pembedonlushakira Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl kenarinda köşesinde e yazısı eksik kalmış bunun 0 0 Yorumla
özgürruhluminik Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kesip koysan inanabilirdik belki jdkdkd 0 0 Yorumla
tasgibikariyim Takip Et Xper 7 Yaş: 24 1 yıl Senin yaptığına emin miyiz 0 1 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Değil miyiz Yorumla
Miasdiary Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 yıl Ellerine sağlık iyi görünüyor. 0 1 Yorumla Miasdiary 1 yıl O kadar paketten çıkarıp tabağa koydun senin emeğin de var. 😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hazır kekler de küçülmüş artık eskiden daha genişti..:))
Tühya hazır kekler demi böyleymis
Keşke dilimleyip üzerine çikolata falan döküp fırınlasaydın anlamazdık GWĞZJWLZHWLXJW
Hazir felan değil demi sjdjd
Suss 😃
Tezgah lan bu
Ben bu oyunu bozarım herkes anladı ya
Güzel görünüyor eline sağlık
kenarinda köşesinde e yazısı eksik kalmış bunun
Kesip koysan inanabilirdik belki jdkdkd
hazır alınmış gibi duruyor
Süper görünüyor afiyet olsun
Ellerine sağlık kardeşim süper görünüyor
Güzel olmuş ellerine sağlık
Elinize sağlık güzel olmuş