Yeme & İçme Evde ekmek yapar mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 41 Yapay Zekaya Sor Evi ekmek kokusu sarınca çok güzel olmuyor mu ya pandemiden beri ev de ekmek yapıyoruz. Evde ekmek yapar mısınız? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. ben yapmam. 0 0 Yorumla
Leanardio41 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 100% 1 yıl Eee onuda siz bayanlar yapın yani herseyi erkeklerden beklemeyin canim 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Beklemedik zaten 😄 Yorumla
WatercolorEyeSsss Takip Et Yoda Yaş: 85 , eic 100% 1 yıl Yaparım ya bazen. Gidip almaya müsait olamayınca felan. Evi ev yapan böyle kokulardır ya 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesinlikle 💖 Yorumla WatercolorEyeSsss 1 yıl 🦋 Yorumla
Mlyusioq Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Çalıştığım için çok vakit olmuyor ama yaptığım oldu 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen yaparsın 💖 Yorumla Mlyusioq 1 yıl Dorem benim Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Evde ekmek yapmayı çok severim ve yaparım evet. 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel bir şey bende seviyorum 💖 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Minnak minnak ekmekler yapmıştım iki üç kere çook güzel olmuştu canım çekti 0 0 Yorumla
Seda23344 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Severim yaparim bazen cokk guzel oluo bazen sert anlamiorm tarif ayni 0 0 Yorumla
Chrissie Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ay ne güzel olmuş benim böyle bir vaktim yok ya zaten beceremem 0 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ekmek tüketmiyorum normalde ama evde pişmiş ekmeğe dayanamıyorum 🙂😋 0 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Denemedik hiç hayatimiz da hep hazır alirdik ekmekleri çünkü biz 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Hiç yapmadım pizzayı fırında yakan adamım ben 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Olsun olsun 😄 Yorumla
mahperinizm Takip Et Xper 3 Yaş: 19 1 yıl hayırlı sabahlar , genelde memlekette fırınlar oluyor , orada çörek çekeriz sıcak sıcak fırından çıkartınca tereyağı sürüp yerdik çok güzel ânlardan birisidir 😊 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Ben yumurta bile kıramam 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Aslında ilgi alanıyla ilgili 😊 Yorumla agorasevdası 1 yıl Sizin evdekiler çok şanslı olmalı (: Yorumla Soran 1 yıl Bencede 😊 Yorumla agorasevdası 1 yıl (: Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Eskiden yapiyorduk 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Ah eskiden her şeyi evde yapan annelerin doğranmış soğan alan kızları 😄 Yorumla gulsuberenkolsuz 1 yıl Onu da yanlış seçerim ben😃 Yorumla Soran 1 yıl Yaaa 😄 Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Çok eskiden annem yapardı güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır. Ekmeyi eve almamayı tercih ediyorum ben. 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 352 cevap paylaştı. Annem yapar ve kokusu güzel oluyor.. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 431 cevap paylaştı. Birkaç kere heveslendim ama bir türlü yapamadım ya 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Annem yapar köye gittiğimiz zaman.. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Köy de bir başka olur o ekmekler 😞💖 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Bizde yapıyoruz🙋🏻♀️ 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok güzel demi ya 💖 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kesinlikle öyle en sağlıklısı💕💐 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ben yapmam.
Eee onuda siz bayanlar yapın yani herseyi erkeklerden beklemeyin canim
Beklemedik zaten 😄
Yaparım ya bazen. Gidip almaya müsait olamayınca felan. Evi ev yapan böyle kokulardır ya
Kesinlikle 💖
🦋
Çalıştığım için çok vakit olmuyor ama yaptığım oldu
Sen yaparsın 💖
Dorem benim
Evde ekmek yapmayı çok severim ve yaparım evet.
Çok güzel bir şey bende seviyorum 💖
Minnak minnak ekmekler yapmıştım iki üç kere çook güzel olmuştu canım çekti
Severim yaparim bazen cokk guzel oluo bazen sert anlamiorm tarif ayni
Ay ne güzel olmuş benim böyle bir vaktim yok ya zaten beceremem
Ekmek tüketmiyorum normalde ama evde pişmiş ekmeğe dayanamıyorum 🙂😋
Denemedik hiç hayatimiz da hep hazır alirdik ekmekleri çünkü biz
Hiç yapmadım pizzayı fırında yakan adamım ben
Olsun olsun 😄
hayırlı sabahlar , genelde memlekette fırınlar oluyor , orada çörek çekeriz sıcak sıcak fırından çıkartınca tereyağı sürüp yerdik çok güzel ânlardan birisidir 😊
Ben yumurta bile kıramam
Aslında ilgi alanıyla ilgili 😊
Sizin evdekiler çok şanslı olmalı (:
Bencede 😊
(:
Hamur yoğururum kulak memesi yumuşaklığında 🙂
Eskiden yapiyorduk
Ah eskiden her şeyi evde yapan annelerin doğranmış soğan alan kızları 😄
Onu da yanlış seçerim ben😃
Yaaa 😄
Çok eskiden annem yapardı güzel oluyor.
Ben de bir tek pandemide yapmıştım😅
Bazen yapıyorum glutensiz
Annem yapıyor dışardan tüketmiyoruz
Yapıyorum makinem var
Hayır. Ekmeyi eve almamayı tercih ediyorum ben.
Gerekirse yaparım. Elimden gelir.
Annem yapar ve kokusu güzel oluyor..
Birkaç kere heveslendim ama bir türlü yapamadım ya
Annem yapar köye gittiğimiz zaman..
Köy de bir başka olur o ekmekler 😞💖
Pandemi döneminde yapmıştım.
Yapasım geldi
Pandemi de yaptık
Annem yapar
Annem de babamda yapmıştı güzelde oluyor
Hayır
Bizde yapıyoruz🙋🏻♀️