Yeme & İçme Yemeğim nasıl olmuş? yağmursenem Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendi yöremin köftesi öyle güzel ki 🫠(bulgur ve pirinçli) Yemeğim nasıl olmuş? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun.. 1 2 Yorumla yağmursenem 1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla İnce_Memed 1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Eline sağlık. Emek sarfetmişsin 1 2 Yorumla yağmursenem 1 yıl Teşekkür ederim 😇🥰 Yorumla İlhann06 1 yıl Rica ederim. İyi günler Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl köftenin içeriği nedir 1 8 Yorumla yağmursenem 1 yıl Pirinç bulgur dağ kekiği un göğüs eti (kıyma ile yapılır normalde) bir yumurta suyu da fesleğen nohut patates salça su Yorumla u Alfoo 1 yıl oo maşallah hangi yöre bu Yorumla yağmursenem 1 yıl Hakkari Yorumla u Alfoo 1 yıl teşekkür ederim denicem bu köfteyii Yorumla yağmursenem 1 yıl Ben teşekkür ederim 😇 bir de tuz ekledim Yorumla u Alfoo 1 yıl tuzsuz olmaz zateen :) Yorumla yağmursenem 1 yıl 🥲evet olsun o da nimetten sayılır Yorumla u Alfoo 1 yıl tuzsuz yiyemem hiçbir şeyii zaten :D :D Yorumla
Yakisikli_bıttıri Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Eee güzellik görecelidir 1 2 Yorumla yağmursenem 1 yıl Estetik değil zaten emek verdim tadı güzel görünüşü önemli değil Yorumla Yakisikli_bıttıri 1 yıl Ya bacım tamam en gastronomi sensin. En güzel yemeğide sen yapıyon Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Guzel 1 1 Yorumla yağmursenem 1 yıl Teşekkürler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Güzel görünüyor emeğine sağlık afiyet olsun..
Teşekkürler 🙏
Rica ederim 🙂
Eline sağlık. Emek sarfetmişsin
Teşekkür ederim 😇🥰
Rica ederim. İyi günler
köftenin içeriği nedir
Pirinç bulgur dağ kekiği un göğüs eti (kıyma ile yapılır normalde) bir yumurta suyu da fesleğen nohut patates salça su
oo maşallah hangi yöre bu
Hakkari
teşekkür ederim denicem bu köfteyii
Ben teşekkür ederim 😇 bir de tuz ekledim
tuzsuz olmaz zateen :)
🥲evet olsun o da nimetten sayılır
tuzsuz yiyemem hiçbir şeyii zaten :D :D
Eee güzellik görecelidir
Estetik değil zaten emek verdim tadı güzel görünüşü önemli değil
Ya bacım tamam en gastronomi sensin. En güzel yemeğide sen yapıyon
Guzel
Teşekkürler