Evet zamanında biz de yiyorduk anne olunca dedim neler yiyormuşuz ya hem kendim sağlıklı besleniyorum hem ailemi sağlıklı beslemek için özeniyorum zaman harcıyorum 🌸
@dorelendiniz ülkemizde hemen hemen her şey yapay ve katkılı üreticiler ülkelerinin verdiği sınırlara göre hareket ediyor misal meyve suyundaki meyve oranı bizde farklı yurtdışında farklı mesela Japonya da satılan paketli ürünlerin görseli içindeki ürünun aynısı olmak zorunda bu da üretici halkı kandırmasın diye yapılıyor her şey ülkenin izinlerinden bitiyor maalesef
@dorelendiniz bu tür protestoları çok saçma buluyorum açıkçası hangi birini protesto edicek adam ulkedeki kurallara göre uygun üretiyor zaten keyfine sunulmuş bir ürün değil yanı zaten istediğin kadar protesto et çok aksi bir durum olmadığı sürece her türlü halk alıyor
Eğer ki boş zamanım varsa kendim yapmayı çok severim ama bazen işten yorgun gelince insan hiçbir şey yapmak istemiyor ve hazır almak çok daha mantıklı geliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben severim evet
Cıks hazır sevmem herşeyi genelde evde yapmaya çalışırım bir meyve suyunu bile eşim kızıma annen sana yapar diyerek almıyor mesela onlar da alıştı 😅
@ÇiçeğiburnundaAnne eşin haklı bu konuda yalnız hazır meyvesularinin tadı yok ki zaten içinde meyve de yok hepsi aroma 😀
Herşeyden önce boyaaa 😱 almıyoruz 🫠✌🏻
Renk konusunu söylememe gerek yok zaten salcada bile renklendirici var 😅 insan yetenekli olursa eşide herşeyi bekler 😂
Teşekkür ederim 🙏🏻 🌸
Evet aslında eskiden karşıydım ama yaşım ilerledikçe aileme hak veriyorum hele ki bu zaman da her şey katkılı, yapay ve kalitesiz
Evet zamanında biz de yiyorduk anne olunca dedim neler yiyormuşuz ya hem kendim sağlıklı besleniyorum hem ailemi sağlıklı beslemek için özeniyorum zaman harcıyorum 🌸
@dorelendiniz ülkemizde hemen hemen her şey yapay ve katkılı üreticiler ülkelerinin verdiği sınırlara göre hareket ediyor misal meyve suyundaki meyve oranı bizde farklı yurtdışında farklı mesela Japonya da satılan paketli ürünlerin görseli içindeki ürünun aynısı olmak zorunda bu da üretici halkı kandırmasın diye yapılıyor her şey ülkenin izinlerinden bitiyor maalesef
@cicegiburnundaanne yorumuna salça oldum biraz ama kusura bakma lütfen 🙏😀
Biz kabul edersek protesto yapmazsak almaya devam edersek kimse bir şey yapmaz onlarında işine gelir 😄
@dorelendiniz bu tür protestoları çok saçma buluyorum açıkçası hangi birini protesto edicek adam ulkedeki kurallara göre uygun üretiyor zaten keyfine sunulmuş bir ürün değil yanı zaten istediğin kadar protesto et çok aksi bir durum olmadığı sürece her türlü halk alıyor
Eğer ki boş zamanım varsa kendim yapmayı çok severim ama bazen işten yorgun gelince insan hiçbir şey yapmak istemiyor ve hazır almak çok daha mantıklı geliyor
Ev yapımı tabiki ama suffleyi hazır olarakk daha güzel oluyor bence ev yapımı pek tercih etmiyorum ama ben yemek olarak herşeyi yerim yaa
Eline sağlık gayet güzel
Evet markettekilere göre çok daha iyi ve sağlıklı oluyor
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim
Ev yapımını hazır olan şeylerden daha çok seviyorum şahsen.
Nerelerdesin sennn 🥺
Geziyordum 😸. Nasılsın?
İyi gezmeler ☺ İyiyim sağol sen nasılsın?
Ben de iyiyim 😸. Eline sağlık bu arada 💜.
Teşekkürler balım
Rica ederim.
Ev yapımı tercih ederim..
Daha lezetli, daha sağlıklı hem de içinde katkı maddeleri yok.
Kesinlikle
5 te kalkıyorum... Güne erken başlamak hoşuma gidiyor...🙂
Ben özelden konuşmuyorum kimseyle, gerek duymuyorum...
burada sorabilirsin..🙂
Bayilirim gecen gün kurufasulyeden kek yaptım glutensiz herkes bayıldı
Ev yapımı seviyorum ama hazırı varsa hiç uğraşmadan hazır alıyorum
Ev yapımı daha güzek oluyor. Senin yaptığın eklercik olmuş daha çok.
Ev yapımı güzeldir ama hazırları da ezmeyelim... İşinin hakkını veren hazırcılarda var
Canım çektimi, hemen kolları sıvarım ama vakit yoksa acilse hazır alırım.
ikisinde olur ama organiğin yerini hiç birsey tutmaz
Profiterole benzemiş daha çok
Şekli öyle oldu 😬
Nefis görünüyor 😋
Teşekkür ederim 😊
Rica ederim 😂
Ben yapmazsam güzel olur
Niye be 😬
Zehirlenirsin
Pastane gibi yapılması lazım
Pastane gibi yapabilen zaten usta veya şeftir ben pastacı değilim maalesef kendi çapımda ev usulü 😬
Yapan var ama haklarını yemeyelim keklerini pastalarını yiyelim 🤣
Vardır elbette
İroniyi anlamadın neyse 😃
Anlamadım 🤷♀️
Hakkı yerine kekini yiyeyim diyor
Ellerine sağlık şahane gözüküyor
Teşekkür ederim 🥰
Rica ederim 💓
Hep ev yapımı yerim zaten
Kendim yaparım ben,
Ev yapımı her zaman daha iyidir.
Ev yapımı severim ablamlardan dolayı