Yeme & İçme Burcuna göre hangi yemeksin? PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süperrr🍭 Burcuna göre hangi yemeksin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yengeç burcuyum 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Pizza tercih ederim gerekirse burç değiştiririm. Hamburger tıkınmak benlik değil sdfdf 1 0 Yorumla
Just_Peace_of_Mind Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Terazi çiğköfte,, hiç sevmem,, pizzayı severek alabilirim listeden 1 0 Yorumla
Mericeyn10 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Hamburger ama hiç sevmem ya tercih etmem hiç zorunda klamdıkşa 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Hahaha kısır çıktık 😂😂 harika gün yemeği 😂 0 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Lahmacun diyo ama ben şöyle adama iskender felan olmayı hak ediyorum bence djdbis 0 0 Yorumla
angelrosepink21 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Hamburger demiş severim ama en çok pizza tercih ederim 0 0 Yorumla
PlatenisTaken___ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Makarnaymisim gizom salçalı 😂 1 4 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Senin sorular da hep süper he Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Tabi oğlum hep süperimm😄 Yorumla PlatenisTaken___ 1 yıl Ahaha ismin hakkını vericen illa helal gizoma 😂 Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl 😂😂 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hiçte hamburger insanı değilim ama 0 0 Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çiğköfteymişim de benden olmaz. 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Terazi en sevmediğim yemek çıkmıs 0 0 Yorumla
Leonardo748d Takip Et Xper 6 Yaş: 25 1 yıl Benim burcum yazmıyor orada ama 🤔 0 2 Yorumla PaaTRonİÇE 1 yıl Ne seninki Yorumla Leonardo748d 1 yıl Yılan. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Yengeç burcuyum
Pizza tercih ederim gerekirse burç değiştiririm. Hamburger tıkınmak benlik değil sdfdf
Terazi çiğköfte,, hiç sevmem,, pizzayı severek alabilirim listeden
Hamburger ama hiç sevmem ya tercih etmem hiç zorunda klamdıkşa
Hahaha kısır çıktık 😂😂 harika gün yemeği 😂
Lahmacun diyo ama ben şöyle adama iskender felan olmayı hak ediyorum bence djdbis
Hamburger demiş severim ama en çok pizza tercih ederim
Makarnaymisim gizom salçalı 😂
Senin sorular da hep süper he
Tabi oğlum hep süperimm😄
Ahaha ismin hakkını vericen illa helal gizoma 😂
😂😂
Yaaa lahmacun çıktım ben🥺
Hiçte hamburger insanı değilim ama
Doğru içli köfteee
Çiğköfte, çok da severim
Benden güzel hamburger olur gerçekten 😂😂
Çiğköfte yim.🤣