Yeme & İçme Bugünkü yemeğim nasıl, eminim çoğunuz yememişsinizdir? Roredica Takip Et Yoda Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Karşınızda sebzeli makarna 😎😎😘💅🏽Maydanoz detayı unutulmadı ☺️ Bugünkü yemeğim nasıl, eminim çoğunuz yememişsinizdir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. yedim bende afiyet olsun güzel olmuş 1 2 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederim ☺️ u Barış_LonelyForever 1 yıl ☺️☺️
Biscolatagirl Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Harika eline sağlık🩷 1 2 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederim☺️ Biscolatagirl 1 yıl 💖💖
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Merhaba,Ellerine emeğine sağlık, çok hoş görünüyor, beğendim, bence güzeldir, makarna candır! 😅 1 19 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm. Güzel zaten tadida güzeldi. Makarna güzeldir Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Ricalarimi iletiyorum 😅 aparatif hem 😅şak diye oluyor ben domates soslu yaparım genelde 😅 Yorumla Roredica 1 yıl Evet yapması kolay. Domates soslu da güzel helal olsun. Yemekte yapıyorsun Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Evet yapıyorum yapabiliyorum 😅Seviyorum da yapmayı hoşuma gidiyor 😅Ama aşkıma yapmak daha çok hoşuma giderdi Yorumla Roredica 1 yıl Bende umarım senin gibi yemek yapmayı seven bilen birini bulurum şahsen hiç sevmem yapmayı jdjdjdjd helal olsun valla sana Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Yemek yapmayı sevmeyen hatunu sevmem valla 😂Niye sevmiyorsun 😂 Yorumla Roredica 1 yıl Çünkü ne zaman yemek yapsam doyuyorum yemeği yemeden doyuyorum ee ben ne anladım bu işten. 😔 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hımm 😅ne olcak ye gitsin afiyet olsun üzülme sıkma canını üzme kendini 🌸Kilo alınır verilir 😅dert etme bende yerken bakarım tadına 😅dua da ederim güzel olsun diye okurum şifa olsun diye ihlâs Yorumla Roredica 1 yıl Doğru haklısın yiyeyim ne olmuş en kötü şişko olurum. Ama yemekten önemli değil ya jsjsjsj. Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Can boğazdan gelir bende köpek gibi yerim ama kilo alamam 😅 Yorumla Roredica 1 yıl Ah be ne güzel bense kuş gibi yesemde kilo alıyorum 😔 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hımm spor şart 😅 üzme kendini sıkma canını kilo aldırmayacak şeyler de var 😅 Yorumla Roredica 1 yıl Üzmüyorum be alıştım. Artık zaten kilo. aldirmayacak şeyler yerim Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl He iyi o zaman sevindim senin adına 😅Çok şükür Afiyet bal şeker şifa olsun ama kilo olmasın 😅fazla olmasın yediğin yok olsun djddj Yorumla Roredica 1 yıl Amin. aminnnn teşekkür ederim ☺️ Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Ricalarimi iletiyorum 😅 Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal 😅 Yorumla Roredica 1 yıl Hoşça kal. İyi geceler 🌙 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl EyvAllah Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Mutlu geceler diliyorum 🌸😅 Yorumla
AnonimBirKullanıcı_ Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Yemedim ama çok güzel görünüyor, afiyet olsun :) 0 0 Yorumla
MassiiveStrokee Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Sebzesi biraz az sanki 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Yok be iyi bence Yorumla
yigithiim Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 98% 1 yıl Benim yemeğe bak sen hele 😸💪 1 4 Yorumla Roredica 1 yıl Senin yemek nerde Yorumla yigithiim 1 yıl Sorularda Yorumla Roredica 1 yıl Gördüm. Görmez olaydım 😱 Yorumla yigithiim 1 yıl 😂😂 Yorumla
gizlihesap999 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzel değil makarna. 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Benimkisi güzel olmuş ama Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Eline sağlık Güzel olmuş 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Çok güzel canım çekti yarın yaptırırım anneme 😂 1 3 Yorumla Roredica 1 yıl Yaptır yaptır çok güzel afiyet olsun şimdiden🙂 Yorumla FiqHtShoT 1 yıl Teşekkürler 😊 Yorumla Roredica 1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Zebse denilen de tamatos mu? 1 7 Yorumla Roredica 1 yıl Domates biber soğan falan sebzeli harç Yorumla BalalarBabası 1 yıl E bu benim özel tarifim 😄Hatta şu tabak benimkinin yanında sade kalmış Yorumla Roredica 1 yıl Daha ne katacaksın içine jdjdjdj Yorumla BalalarBabası 1 yıl Hanımefendi, tabakta tamatos ve maydonoz var gibi duruyor sadece.. Cağnım biberi göremedim Yorumla Roredica 1 yıl Biber altta kalmış demek hem ince ince yapınca belli olmuyor Yorumla BalalarBabası 1 yıl Kıyır kıyır piştiyse demek ki sjsjElinize sağlık Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
oɿƚꙅɘɒm Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl 3 tabak garanti yanında soğuk ayranda varsa 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Ooo senin beden yaşın nasıl 17 oluyor yiyorsun işte güzel 😂 Yorumla
jkskaksksşaşaş Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% 1 yıl Denemedim daha güzel gözüküyor afiyet olsun 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Denemelisin teşekkür ederimm Yorumla
eda_00kuş Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl Sebzeler tabaktaki desenler heralde sjsj 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Domates soğan biber var Yorumla
merenSet Takip Et Xper 5 Yaş: 20 1 yıl Eline sağlık güzel görünüyor 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm ☺️ Yorumla
TooKYo Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Acıktım bunu görünce 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Yemek yee Yorumla
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hahaha güzel 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Süper 1 2 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederim canısı ☺️ Yorumla BirPeriKızıı 1 yıl 🌸 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl afiyet olsunn 1 1 Yorumla Roredica 1 yıl Teşekkür ederimm☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
yedim bende afiyet olsun güzel olmuş
Teşekkür ederim ☺️
☺️☺️
Harika eline sağlık🩷
Teşekkür ederim☺️
💖💖
Merhaba,
Ellerine emeğine sağlık, çok hoş görünüyor, beğendim, bence güzeldir, makarna candır! 😅
Teşekkür ederimm. Güzel zaten tadida güzeldi. Makarna güzeldir
Ricalarimi iletiyorum 😅 aparatif hem 😅şak diye oluyor ben domates soslu yaparım genelde 😅
Evet yapması kolay. Domates soslu da güzel helal olsun. Yemekte yapıyorsun
Evet yapıyorum yapabiliyorum 😅
Seviyorum da yapmayı hoşuma gidiyor 😅
Ama aşkıma yapmak daha çok hoşuma giderdi
Bende umarım senin gibi yemek yapmayı seven bilen birini bulurum şahsen hiç sevmem yapmayı jdjdjdjd helal olsun valla sana
Yemek yapmayı sevmeyen hatunu sevmem valla 😂Niye sevmiyorsun 😂
Çünkü ne zaman yemek yapsam doyuyorum yemeği yemeden doyuyorum ee ben ne anladım bu işten. 😔
Hımm 😅ne olcak ye gitsin afiyet olsun üzülme sıkma canını üzme kendini 🌸
Kilo alınır verilir 😅dert etme bende yerken bakarım tadına 😅dua da ederim güzel olsun diye okurum şifa olsun diye ihlâs
Doğru haklısın yiyeyim ne olmuş en kötü şişko olurum. Ama yemekten önemli değil ya jsjsjsj.
Can boğazdan gelir bende köpek gibi yerim ama kilo alamam 😅
Ah be ne güzel bense kuş gibi yesemde kilo alıyorum 😔
Hımm spor şart 😅 üzme kendini sıkma canını kilo aldırmayacak şeyler de var 😅
Üzmüyorum be alıştım. Artık zaten kilo. aldirmayacak şeyler yerim
He iyi o zaman sevindim senin adına 😅Çok şükür
Afiyet bal şeker şifa olsun ama kilo olmasın 😅fazla olmasın yediğin yok olsun djddj
Amin. aminnnn teşekkür ederim ☺️
Ricalarimi iletiyorum 😅 Başka bir soruda görüşmek üzere hoşça kal 😅
Hoşça kal. İyi geceler 🌙
EyvAllah
Mutlu geceler diliyorum 🌸😅
Yemedim ama çok güzel görünüyor, afiyet olsun :)
Sebzesi biraz az sanki
Yok be iyi bence
Benim yemeğe bak sen hele 😸💪
Senin yemek nerde
Sorularda
Gördüm. Görmez olaydım 😱
😂😂
Güzel değil makarna.
Benimkisi güzel olmuş ama
Eline sağlık Güzel olmuş
Teşekkür ederimm
Çok güzel canım çekti yarın yaptırırım anneme 😂
Yaptır yaptır çok güzel afiyet olsun şimdiden🙂
Teşekkürler 😊
Rica ederim ☺️
Zebse denilen de tamatos mu?
Domates biber soğan falan sebzeli harç
E bu benim özel tarifim 😄
Hatta şu tabak benimkinin yanında sade kalmış
Daha ne katacaksın içine jdjdjdj
Hanımefendi, tabakta tamatos ve maydonoz var gibi duruyor sadece.. Cağnım biberi göremedim
Biber altta kalmış demek hem ince ince yapınca belli olmuyor
Kıyır kıyır piştiyse demek ki sjsj
Elinize sağlık
Teşekkür ederimm
3 tabak garanti yanında soğuk ayranda varsa
Ooo senin beden yaşın nasıl 17 oluyor yiyorsun işte güzel 😂
Denemedim daha güzel gözüküyor afiyet olsun
Denemelisin teşekkür ederimm
Sebzeler tabaktaki desenler heralde sjsj
Domates soğan biber var
Eline sağlık güzel görünüyor
Teşekkür ederimm ☺️