Yeme & İçme En iyi sokak lezzeti nedir? Selamkelam Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Pide Lahmacun Tavuk dürüm Simit Çiğköfte Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç En iyi sokak lezzeti nedir? Cevapla Nedir Soruları En İyi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepsi bencePide Lahmacun Tavuk dürüm Simit Çiğköfte 2 0 Yorumla
Paspalcigo Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Tablada kebap sumaklı soğanlı salata turunç bı duble de rakı tamam işte 0 0 Yorumla
Salih_tutucu Takip Et Guru Yaş: 41 1 yıl Bu yazdıkların sokak lezzeti değili. Sokak lezzetinin ne olduğunu bilmiyorsun daha 0 5 Yorumla Selamkelam 1 yıl Sokak lezzeti nedir süt mısır simit kokoreç köfte ekmek bir sürü var hepsini yazamam zaten Yorumla Salih_tutucu 1 yıl Soru da yazdıklarından bir tek simit sokak lezzeti. diğerleri değil. hepsini yazmana gerek yok 10 tane yazsan soru daha anlamlı olurdu Yorumla Selamkelam 1 yıl Benim soylediklerime bagli kalmaniza gerek yok secenekler disinda tercihiniz varsa buraya yazarak belirtebilirsiniz benim icin sokakta satilan her sey sokak lezzetidir yanlis dusunuyor da olabilirim niye bu kadar uzattiniz anlayamadim Yorumla Salih_tutucu 1 yıl PideLahmacunTavuk dürümÇiğ köfteBunlar sokak ta satılmıyorç Belli bir cafe restaurant gibi yerlerde satılıyor. Yorumla Selamkelam 1 yıl Sokakta ayaküstü tüketilebilen her şey bana göre sokak lezzetidir sizin sokak lezzeti tanımlamanız benimkinden farkli olabilir saygı duyuyorum Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 448 cevap paylaştı. lahmacun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hepsi bence
Pide
Lahmacun
Tavuk dürüm
Simit
Çiğköfte
Tablada kebap sumaklı soğanlı salata turunç bı duble de rakı tamam işte
Bu yazdıkların sokak lezzeti değili. Sokak lezzetinin ne olduğunu bilmiyorsun daha
Sokak lezzeti nedir süt mısır simit kokoreç köfte ekmek bir sürü var hepsini yazamam zaten
Soru da yazdıklarından bir tek simit sokak lezzeti. diğerleri değil. hepsini yazmana gerek yok 10 tane yazsan soru daha anlamlı olurdu
Benim soylediklerime bagli kalmaniza gerek yok secenekler disinda tercihiniz varsa buraya yazarak belirtebilirsiniz benim icin sokakta satilan her sey sokak lezzetidir yanlis dusunuyor da olabilirim niye bu kadar uzattiniz anlayamadim
Pide
Lahmacun
Tavuk dürüm
Çiğ köfte
Bunlar sokak ta satılmıyorç Belli bir cafe restaurant gibi yerlerde satılıyor.
Sokakta ayaküstü tüketilebilen her şey bana göre sokak lezzetidir sizin sokak lezzeti tanımlamanız benimkinden farkli olabilir saygı duyuyorum
Köz mısır 🫶🏻
Kestane 🫶🏻
adana dürüm ama sende yok ki
Tavuk pilav
Çoğu sokakta yenmez. Simittir
Simit bence 😋
lahmacun
Tavuk döner dürüm
kebap.