Yeme & İçme Yemek yeme yarışmasını kazanabilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Denizliye gidicem 4 kilo et yiyebilir miyim 1 saatte kazanirsam 350 Bin tl para odulu var Güncellemeler1 yıl Arkadaslar 10 dk da 2 kg tavuk yiyen biriyim Güncellemeler1 yıl Adamın dükkanını batirmaya gidicem arkadaslar kazanirsam ulusal. haber kanallarina da cikiyormuşum Yemek yeme yarışmasını kazanabilir miyim? Cevapla Deniz Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Canubbeeennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sen beceremezsin söylemen gelip gireyim 😀😀 0 2 Yorumla Soran 1 yıl İstek attim geri takip yapsana Yorumla Canubbeeennn 1 yıl Yapıyorum Yorumla
xözgüvenus Takip Et Xper 3 Yaş: 24 1 yıl boş ver kanka sağlığına yazık o kadar eti tekte yersen olacakları düşünemiyorum ama kendime güveniyorum yaparım diyorsan yolun açık olsun. Başarılar 1 9 Yorumla Soran 1 yıl Yerim ya bende bu mide olduktan sonra Yorumla xözgüvenus 1 yıl Diğer yorumlara verdiğin cevaplara baktım çöp şişçi Mehmet'e gidecekmişsin sanırım daha önce gittiğim için söylüyorum acı sos ikram edelim derlerse topukla :) Yorumla Soran 1 yıl Eti fazla pişmis isticem Yorumla Soran 1 yıl Sos falan istemiyorum hic bir sekilde dicem Yorumla xözgüvenus 1 yıl Bol şans o zaman ☘️ Yorumla Soran 1 yıl Sen kac tane yedin Yorumla xözgüvenus 1 yıl Benim gittiğimde 20'den fazla yediğinde ücret almıyorlardı. 5 tane falan yemiştim sanırım. Yorumla Soran 1 yıl 1 saatte 400 Tane çöp şis yemem lazim Yorumla Soran 1 yıl Hastanelik olsam bile bitircem 400 tanesini Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Ohaa zor ama ya 0 3 Yorumla Soran 1 yıl 10 dk da 2 kg tavuk yiyen biriyim Yorumla moonlight012 1 yıl Sende de ne mide varmış bee jdhdhd Yorumla Soran 1 yıl Kazanirsam 350 bin tl ödülü alicam Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Yiyemezsin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Knka 10 dk ya 2 kg tavuk yiyen biriyim Yorumla BullsKankan 1 yıl Mesele süre değil miktarı Yorumla Soran 1 yıl Knka gecen koca et yedim doymadim 15 tane baklava attim agzima Yorumla
Mühendisasbeyyy3322 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 1 yıl Bende geleyim nere 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Knka 17 sinde denizli de olucam cop sis mehmet de Yorumla Soran 1 yıl Gunde iki yarismaci aliyorlarmis Yorumla Soran 1 yıl İstiyorsan 17 sin de beraber katilalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen beceremezsin söylemen gelip gireyim 😀😀
İstek attim geri takip yapsana
Yapıyorum
boş ver kanka sağlığına yazık o kadar eti tekte yersen olacakları düşünemiyorum ama kendime güveniyorum yaparım diyorsan yolun açık olsun. Başarılar
Yerim ya bende bu mide olduktan sonra
Diğer yorumlara verdiğin cevaplara baktım çöp şişçi Mehmet'e gidecekmişsin sanırım daha önce gittiğim için söylüyorum acı sos ikram edelim derlerse topukla :)
Eti fazla pişmis isticem
Sos falan istemiyorum hic bir sekilde dicem
Bol şans o zaman ☘️
Sen kac tane yedin
Benim gittiğimde 20'den fazla yediğinde ücret almıyorlardı. 5 tane falan yemiştim sanırım.
1 saatte 400 Tane çöp şis yemem lazim
Hastanelik olsam bile bitircem 400 tanesini
Sen yaparsın yiğidim.
Ohaa zor ama ya
10 dk da 2 kg tavuk yiyen biriyim
Sende de ne mide varmış bee jdhdhd
Kazanirsam 350 bin tl ödülü alicam
Yiyemezsin
Knka 10 dk ya 2 kg tavuk yiyen biriyim
Mesele süre değil miktarı
Knka gecen koca et yedim doymadim 15 tane baklava attim agzima
Bende geleyim nere